Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Mi legyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Mi legyen? Szórakozik?

Figyelt kérdés

Van 1 srác (20) és vagyok én (16). Az új iskolában ismert meg a hugán keresztül, és aztán msnre felvett. Rengeteget beszélgettünk, a végén az jött ki az egészből hogy tetszem neki. Aztán így össze jöttünk, de 2hét után le akart velem feküdni. Mivel szűz vagyok és nem így szerettem volna elveszíteni azt mondtam neki hogy nem.

Aztán nem is nagyon kerestük 1mást, más barátom lett. Neki is lett vkije. Aztán újra keresett. Aztán megint "elfelejtett". Ez idő alatt rájöttem hogy talán teljesen bele vagyok habarodva. Aztán amikor nem nagyon számítottam rá, megkérdezte hogy "nem próbálnánk meg?".. Azt mondtam neki hogy még gondolkodom, gondolkodtam is, azt mondtam neki hogy megpróbálhatjuk, de csak ha megérti hogy 2hát után nem fekszem le vele. Azt mondta hogy rendben. Azóta nem is beszéltünk erről a témáról, meg nem is igazán keresett. Most akkor mi van? Kérlek, segítsetek, mert már magam sem tudom hogy hol áll a fejem.

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. jún. 3. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Le akar veled feküdni, kb ennyi a lényeg. Vagy beadod a derekad, vagy nem.
2009. jún. 3. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
ebből eléggé az jön le, hogy csak arra kellesz neki. ha nem így lenne, kitartóbb lett volna az elején
2009. jún. 3. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy fáj hallani, de ez a srác hülyét csinál belőled és akármit is mond, nem túlságosan szerelmes beléd. Biztosan bejössz neki, és szeretne ágyba vinni. Hidd el nekem! Van egy hasonló történetem. Tudod mi lett a vége?

Azt mondta, hogy semmi nem számít, úgy is akar, ha nem fekszem le vele. Együtt voltunk két hónapot, telebeszélte a fejemet... magam sem tudtam mit akarok. Egy teljesen hülye pillanatomban az ágyába cipelt. Neki adtam a szüzességem...

Hozzá kell tennem, hogy édes, aranyos, óvatos volt... és tulajdonképpen nekem is jó volt. De most nem a testi élvezetről van szó, hanem arról amit utána éreztem, amikor rányitottam egy másik csajjal.Szakítottunk. Bántam is, mert nem is akartam elveszteni 16 évesen és örültem is, mert egy kicsit jó volt. Végül még nekem lett lelkiismeret furdalásom és a következő barátomnak 4 hónapot kellett várnia az első csókra, mert egyszerűen képtelen voltam akárkiben is megbízni. És visszacsinálni nem lehet...

Szerintem kerüld el a srácot.

L/18

2009. jún. 3. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
ne dölj be neki ..tényleg csak azt akarja. ráadásul ha még szűz vagy,olyannal veszítsd el szerintem akit tényleg szeretsz(lehet hogy most iránta is ezt érzed,de Ő neki csak egy kaland lenne),és aki komolyan szeret téged is. :))
2009. jún. 3. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok most olvastam vissza eléggé hülyén fogalmaztam de remélem értessz belőle vmit,és tudtam segiteni :P
2009. jún. 3. 20:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem értem. Valahol tudom én is hogy csak arra kellek neki, de még magamnak se akarom bevallani..bár már vágyom szexre..de nem ilyen formában... Köszönöm a válaszokat...
2009. jún. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!