Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ez az öltözék?
Figyelt kérdés
Lányok! Nektek bejön ez? >fekete ing+ valami nem nagyon koptatott farmer, az ingnek a legdelső 1 vagy 2 gombja nincs begombolva, és én szeretem az olyan cápafogas, vagy krokodilfogas medált, vagy ami hasonlít rá. Szóval , hogy ez így már nagyon "macsós"? Vagy szexi? Vagy mit gondolnátok erről? (16, helyesnek mondott srác vagyok) ?2009. jún. 3. 18:18
11/18 anonim válasza:
Lányok lányok... 16 éves fiú kérdezi :))
Vagy itt minden válaszoló 14-15 éves? Szerintem attól lesz menő, macsós, divatos, trendi, "anyámkínja", ha nem feszengsz benne és tudod viselni. Ha olyan mintha rád öntötték volna...
12/18 anonim válasza:
wáó. én is bizony leszedném rolad seperc alatt ugy beindulnék ;)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat
U.I: Nem értem miért kell a válaszolókat lepontozni!!! :@XD
Ez saját vélemény, mellesleg én minden választ haszonsnak ítéltem. hisz nekem írták!!
2009. jún. 3. 19:45
16/18 anonim válasza:
ha látnálak abban a cuccban valszeg álompasi hatást érnél el, de az izom ja az 1 kicsi kell... de amugy qrva jól hangzik.
18/18 A kérdező kommentje:
Még csak tervezem h. veszek fekete inget...XD csak azért megkérdeztem hogy jól állna-e ígyXD:D
Amúgymeg képet nem igazán szeretek ilyen helyre linkelni...bocsi
2009. jún. 4. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!