Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ez az öltözék?
Figyelt kérdés
Lányok! Nektek bejön ez? >fekete ing+ valami nem nagyon koptatott farmer, az ingnek a legdelső 1 vagy 2 gombja nincs begombolva, és én szeretem az olyan cápafogas, vagy krokodilfogas medált, vagy ami hasonlít rá. Szóval , hogy ez így már nagyon "macsós"? Vagy szexi? Vagy mit gondolnátok erről? (16, helyesnek mondott srác vagyok) ?2009. jún. 3. 18:18
1/18 anonim válasza:
Szerintem ez egy mocskosul jó össze állítás:Én spec imádom az ilyesmi stílust ;)
3/18 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem nem jön be.
4/18 anonim válasza:
attól függ milyen a pasi aki viseli :)
egy nyeszlett vékony pálcikának nem állna jól
a másik végletnek sem
5/18 anonim válasza:
Nekem bejön, de nem is maradna rajtad sokáig...
6/18 anonim válasza:
Alapból szeretem az inget egy pasin..és jól hangzik amit leírtál :P
7/18 anonim válasza:
ha van 1 kis izmod de nem az a nagyon kigyurt vki vagy akkor nekem nagyon bejönne
nagyon szexi!!
15/L
8/18 anonim válasza:
Szerintem se rossz az összeállítás... :P
De csak abban az esetben vedd fel, ha a természeted is alapból macsós. Különben hidd el, hogy pont az ellenkező hatást fogod elérni.
9/18 anonim válasza:
hát ha velem összefutnál biztos nem maradna rajtad az az ing sokáig ...^^
hát mondjuk igen kis izom nem árt hozzá...de amúgy bejövős nagyon^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!