Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy meleg fiú? (aki nem vállalja fel) Hogy viselkedik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 17:54
11/15 anonim válasza:
szerintem egy meleg fiu, próbálja a tudtára adni a körének hogy meleg, de csak ugy hogy pl. hülyéskedik és akkor mondja hogy meleg vagyok, vagy hogy csöratyi vagy ilyenek... Azt ha szerencséje van talál egy meleget akivel összejönnek :)
12/15 anonim válasza:
én 15 éve tudom magamról biztosan, hogy meleg vagyok teljesen normálisan viselkedem csak egy ember tudja rólam ezt a dolgot. mindenki azt hiszi, hogy a nőket szeretem pedig nem így van! 28 vagyok de eddig nővel nem voltam csak férfiakkal volt szex. ezek szerint nagyon jó színész vagyok, egy problémám azonban nekem is van, hogy nagyon érzékeny vagyok lélekben és ez sokszor a pengeélen való táncoláshoz vezet!
13/15 anonim válasza:
Utolsó: de ezt hogyan oldod meg? Jársz "kamu" hölgyekkel, akikkel nem fekszel le, vagy hogyan?
14/15 anonim válasza:
Erről pont a GTA IV:The Ballad Of Gay Tony jutott eszembe xD. Ugy mibt a gay tony amugy egyèntől függ vannak olyan melegek hogy petefèszket csinálnak maguknak, UNDORÍTÓ! Tèny hogy rasszistább vagyok a kellettènèl de a melegből lehet heteró is menjen pszichologushoz vagy szakemberhez. De ne szexelni xD! Ha meleg vagy ezt a tulajdonságodat vedd ki mert a társadalom le fog nèzni!
15/15 anonim válasza:
látom nem mostani a kérdés, de attól még válaszolok:)
Rólam senki nem mondná meg hogy meleg vagyok: rocker vagyok és ha tehetem csak feketébe járok. imádom a fegyvereket, a motorokat..mégis ki gondolná? na jó, egy dologból talán leszűrhető, mégpedig arról hogy merre jár a szemem amikor a buszon vagy az utcán egy jó srácot látok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!