Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rágerjedtem a franciatanáromra. Ráadásul (szerintem) kölcsönös. Most mi legyen? :D
Igazából engem nem tanít a suliban, csak különórára járok hozzá, akkor is a lakásában vagyunk.... :P
28 éves, szingli és elég jól néz ki :) Volt, hogy kicsúszott 1-1 bók, olyankor mindig totál zavarba hoztam.. Amikor meg helyettesítés volt, folyton összemosolyogtunk :D
Tegnap is voltam nála különórán, és amikor mentem volna haza, mondta, hogy ő is jön velem és "lekísér", mert elmegy boltba. Persze elkísértem vásárolni, beszélgettünk,
sétáltunk, aztán hazakísértem... szóval jó kis kör volt :D
Köszönésnél pedig úgy terveztem, hogy adok neki puszit. Ő is erre számított, mosolyogva fordult felém, de félúton meggondoltam magam és megcsókoltam. Gondolom váratlanul érte, de a lényeg, hogy visszacsókolt :))
Utána mondta, hogy ezt nem szabadott volna. Én meg hogy tudom, de nem bírtam ki, sajnálom.. Ő pedig elmosolyodott és sóhajtott egy nagyot. Mondta, hogy majd hétfőn találkozunk.. az iskolában. Aztán gyors bement az ajtón.
Na, vélemények? Szerintetek mennyire csesztem el? :S :D
Kíváncsi vagyok, holnap ha összefutunk, mi(lyen) lesz.. Szerintetek hogy viselkedjek majd?
Amúgy 19/F
szombaton is van különóra? :D
komolyra fordítva a szót. ugyanúgy viselkedj, bókolj neki, mosolyogj rá... titta izgi :D sok sikert haver.
kérd meg, hogy franciázzatok :D
na viccen kívül csináld, amit eddig, láthatóan bejössz neki, talán szerencséd lesz.
Kösz a gyors válaszokat :D Hát, nem rajtam múlik a dolog. :) De az viszont nem túl jó, hogy titokban kéne lennie az egésznek... ha egyáltalán összejön. Persze megértem hogy miért, de akkor is :\
Amúgy jaa szombaton is van különóra, délelőtt még teljesen belefér :D
Utolsó, melyik része miatt gondolod, hogy fake? ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!