Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a fősulin egy srác, aki igencsak bejön. Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy ő csak szimplán szimpatizál velem vagy esetleg többről is lehet szó. Szerintetek?
Pici szádat kinyitod és megkérdezed. Ha félsz a visszauta-
sítástól és a csalódástól, 60 évesen is facebookot fogsz
nézegetni egyedül egy idősek otthonában.
Amúgy meg, a képpel ne foglalkozz. Nekem is volt olyan
kint, hogy boldog vagyok egy nő társaságában, vicc az,
hogy tizenéve barátok vagyunk, és a nő még nem is is-
merősöm online (viszont pár naponta mindig találkozunk).
Nézd kérdező, ezektől mindenki fél, de őszintén mit veszíthetsz.
így is egy pocsék állapotban vagy, ha kiderül hogy tényleg nem akar tőled semmi akkor se leszek valójában semmivel "hátrébb", pont ugyan itt fogsz tartani ahol most. Ha viszont sikerül akkor egyértelműen nyersz a dolgon.
Failbuk pedig... pontosan arra jó hogy az ember túl sokat agyaljon a semmin, ahogy most te is. Szerintem próbálkozz aztán lesz ami lesz.
Ha meg sem próbálod, biztos hogy nem sikerül.
Hali,
Köszönet minden hasznos/biztató választ adónak. :)
Lelkem mélyén tudom én, hogy beszélni kéne vele, de a megvalósítással még gondjaim vannak (félelem a visszautasítástól, stb...).
Meg aztán sokszor eszembe jut, hogy immár fél éve ismerjük egymást, szóval ha valamit is akarna tőlem valójában, akkor tán már rég lépett volna...
Jajj, mennyivel könnyebb lenne, ha csak fele ennyire lenék félénk... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!