Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentín nap? Szeintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentín nap? Szeintetek?

Figyelt kérdés

Miért szól egyeseknek arról h mennyi pénzt tud elverni?? Én pl tökéletesen boldog vagyok akkor is ha a párom nem költi rám a fél vagyonát. Míg mások hatalmas ajándékokat vesznek. És akkor azt mondják nekem h egy férfi mutassa ki h mennyire szereti a nőt (de miért csak ilyenkor?) meg h én csak irígykedek mert nem kapok 30e forint értékben. Én aztán nem irígykedek csak valahogy mindíg azt gondoltam h többet ér egy szívből jövö, mint egy drága ajándék.

De am a többi ünneppel is ez van. Csak most ugye ez a sláger. Meg halottam olyat is h a srác soha nem ünnepelte a valentín napot és mivel nem vett neki semmit, ezért ott hagyta a csaj. Tényleg ennyire számít ez egyeseknek??

2012. febr. 12. 08:30
 1/6 Macs1209 ***** válasza:

Ez hülyeség. Az a barátnő olyan, amilyen... ha ezért

otthagyta, örüljön a srác, hogy megmenekült tőle.

És igen, jobb a szívből jövő ajándék, mint a sok pénzen

megvásárolt.

2012. febr. 12. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:

én utálom a Valentin napot, szerintem hülyeség.

a párom sem szereti, úgyhogy több mint valószínű, hogy úgy fogjuk eltölteni, mint bármely más napot :)

2012. febr. 12. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
olyan ez is mint a karácsony
2012. febr. 12. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt sugározza a média. Dobd ki és vegyél újat, nem számít hoyha az előző még tökéletesen működik.
2012. febr. 12. 10:43
 5/6 gratis30 ***** válasza:
Én kifejezetten rühellem a Valentin napot. Ez ha jól tudom egy sók szokás és az anyagias Magyaroknak át kellett venni, hogy az üzletek ilyenkor is kaszálni tudjanak. Párommal mi nem tekintjük ünnepnek és nem is veszünk semmit egymásnak. Viszont az év 364 másik napján lepjük meg egymást. Én nem csak Valentin napon szeretem a párom és gondolok rá, hogy egy szál virággal máskor is meglepjen.
2012. febr. 12. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Na tessék. A másik amit nem értek. Ez akkor sem 1 olyan mint a karácsony. Van aki ünnepli és van aki nem. És mindkét fél hurrog a másikra. Ha valaki ügy érzi h meg kell tartania, hát tartsa meg, de ha valaki nem, azt se szóljuk már le. Senkinek semmi köze hozzá. Én sem ünnepeltem eddig soha, csak a mostani párommal és még sem szakadt bennem össze a világ.
2012. febr. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!