Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentín nap? Szeintetek?
Miért szól egyeseknek arról h mennyi pénzt tud elverni?? Én pl tökéletesen boldog vagyok akkor is ha a párom nem költi rám a fél vagyonát. Míg mások hatalmas ajándékokat vesznek. És akkor azt mondják nekem h egy férfi mutassa ki h mennyire szereti a nőt (de miért csak ilyenkor?) meg h én csak irígykedek mert nem kapok 30e forint értékben. Én aztán nem irígykedek csak valahogy mindíg azt gondoltam h többet ér egy szívből jövö, mint egy drága ajándék.
De am a többi ünneppel is ez van. Csak most ugye ez a sláger. Meg halottam olyat is h a srác soha nem ünnepelte a valentín napot és mivel nem vett neki semmit, ezért ott hagyta a csaj. Tényleg ennyire számít ez egyeseknek??
Ez hülyeség. Az a barátnő olyan, amilyen... ha ezért
otthagyta, örüljön a srác, hogy megmenekült tőle.
És igen, jobb a szívből jövő ajándék, mint a sok pénzen
megvásárolt.
én utálom a Valentin napot, szerintem hülyeség.
a párom sem szereti, úgyhogy több mint valószínű, hogy úgy fogjuk eltölteni, mint bármely más napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!