Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem bűn ronda VV...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem bűn ronda VV Seherezádé?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 00:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kíváncsi volnék hogy aki azt mondja hogy ocsmány és vagy bűn ronda az hogy néz ki?

Nem mondom hogy bombanőn vannak (voltak) bent de azért csúnyának sem mondhatjuk őket pl Dia.

2012. febr. 12. 00:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ki a tököm az a VV Seherezádé?
2012. febr. 12. 00:32
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szép
2012. febr. 12. 00:56
 14/23 anonim ***** válasza:
az meg ki én már nem nézek TV-t 1 jo ideje XD
2012. febr. 12. 01:03
 15/23 anonim ***** válasza:
de mégis tudod hogy TV-ben szerepel? :)
2012. febr. 12. 01:04
 16/23 anonim ***** válasza:
csak én nem tudom, hogy mi a szarról szól ez az egész vv? annyit látok hogy van egy rakat idióta nevű ember(?) meg valami szavazás, láttam egy videót arról, hogy Alekosz fingik, azóta valahogy nem vagyok képben
2012. febr. 12. 01:10
 17/23 anonim ***** válasza:
A valóságshow az a műsor, ami ismeretlen senkikből ismert senkiket csinál.
2012. febr. 12. 01:12
 18/23 anonim ***** válasza:
szerinem kifejezetten szép.
2012. febr. 12. 08:38
 19/23 anonim ***** válasza:

megnéztem, ki ez. mert eddig elég ügyesen lemaradtam az egész VV dologról.

hm.

szerintem sem szép. bűn rondának nem mondanám, láttam már összetörtebb csajt, de határozottan nem tetszik.

2012. febr. 12. 12:09
 20/23 A kérdező kommentje:

Persze, rögtön irigykedem...:D

Én kb egyidős vagyok vele, de mégis annyival idősebbnek néz ki, hogy senki nem mondaná meg, h kb ugyanannyi mint én. (és nem én vagyok az aki nem a korának megfelelően néz ki, teljesen kiélt feje van.)

Az arcvonásai átlagosak, de a sminkkel elrontja az egészet. Meg az öltözködése alapján is kb olyan mint a legócskább bizsu az ékszerek között. Szégyen, ha egy nő így néz ki szerintem.

A haja is egyenesen borzalmas.

2012. febr. 12. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!