Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le feküdjek-e egy tanárral?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le feküdjek-e egy tanárral?

Figyelt kérdés
Az irodalom tanárunk nagyon helyes és fiatal néha ad jelet h szerintem be jövök neki... csak nem tudom hogy le-e feküdjek vele..? (16 éves vagyok)
2012. febr. 11. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
persze!
2012. febr. 11. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Persze, de ha összejön, kérünk valami beszámolót, hogy jó volt-e v sem.. :D

De azért vigyázz ezzel, nehogy kiderüljön, se bnőnek se senki másnak ne beszélj erről, mert a tanár komoly bajba kerülhet

2012. febr. 11. 15:47
 3/12 Vicuska87 ***** válasza:

inkább tanulj hogy okos legyél, és ne a jelekkel foglalkozz. szexre később is ráérsz.

Amíg ott tanulsz, addig inkább ne feküdj le vele, mert kivágnak téged is és tanárt is az iskolából.

2012. febr. 11. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod rúgatni, akkor feltétlenül.
2012. febr. 11. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress nyelvtanost!Hasznodra valhat! (ekezet hianya nalam,kulfoldon vagyok)Bejovok,lefekudjek-e.
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Feküdj le vele, de előtte diktáljon egy kis tollbamondást, nem fog megártani.
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk egy ilyen eset miatt rúgták ki a fiatal és jóképű töritanárt...

De érdekes, hgy 16 évesen már a tanárral való dugáson jár az agyad... Nem lehetsz te sem egy észkombájn.

2012. febr. 11. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is azon járt az agyam 16 évesen. Szerintem sokaknak:) Ja és mindenképpen tedd meg, legalább be lesz biztosítva az 5-ös érettségiig.
2012. febr. 11. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyelvtant nem tanít, csak irodalmat? Mert a "lefeküdjek-e" egybe van.

Amúgy úgy menne a dolog, hogy ha két ember szerelmes lesz egymásba, akkor idővel lefekszenek egymással. Így, hogy csak gondol egyet két ember, mert csak tetszenek egymásnak, ez nem kéne, hogy ok legyen. A szerelem mindenképpen meg kéne, hogy előzze ezt.

Tanár-diák szerelem sem kizárt, de ezzel is meg szokták várni, hogy a diák kikerüljön a tanár kezei alól és már ne tanár-diák viszony legyen.

Szóval eléggé egyértelmű a válasz: NEM!

2012. febr. 11. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Alap, ha jól dolgozol 1 tárgyból tuti 5ös leszel.
2012. febr. 11. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!