Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen ha egy pasi csajozni, meg meg akar dugni mindenkit (nőt). Ott azért nem stimmel valami ugye?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 19:24
21/29 anonim válasza:
még egy gondolat! milyen érdekes, hogy amikor a sok huszonéves lány nála 10-15 évvel idősebb férfival van akkor minden szép és jó, nem gáz. de amikor idősebbek lesznek akkor egyből elkezdik leszólni a náluk fiatalabb-szebb lányokat, hogy ők is bírják az idősebb palikat... kicsit ironikus nem?
22/29 A kérdező kommentje:
igazad van!! te mennyi idős vagy amúgy?
2012. febr. 10. 20:52
23/29 anonim válasza:
Legjobb barátom nőgyógyász édesapjának a mondása: "nem lehet minden nőt megdugni, de törekedni kell rá!"
24/29 anonim válasza:
mindösszesen 25 vagyok. azt hozzáteszem, hogy ez csak az én véleményem. mindenkivel máshogy történnek meg a dolgok...
25/29 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért tekintik defektes embernek azokat akiknek nem céljuk a házasság, gyerek és egyéb közhelyek. Nem érzem magam értéktelennek ettől. Persze emiatt párkapcsolatra sincs esélyem, de ez az én saram. Viszont a velem szembeni toleranciaszint a Spanyol Inkvizícióéval vetekszik.
34 ffi
26/29 anonim válasza:
Ekkora ökör egy kérdést, szétröhögtem magamat!
27/29 A kérdező kommentje:
miért olyan poénos?:)
2012. febr. 11. 00:27
28/29 anonim válasza:
Tudtam, hogy egy idi0ta p1csa vagy! Csak az kérdezhet ilyen f@szságot! 27 éves létedre vérciki hogy nem esik le mekkora szerencsétlen vagy!
Egy pasi ráér házasodni, mert idővel csak egyre sármosabb lesz. A csajok viszont 20 éves kortól(egyesek már korábban) csúnyulnak! Vágod?
Ha még nincs férjed akkor igyekezz, mert a biológiai órád ketyeg! Maholnap ronda leszel és a kutyának sem fogsz kelleni!
29/29 A kérdező kommentje:
idióta vagy bammeg:D te lehetsz igazán csúnya :)
2012. febr. 12. 04:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!