Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33 évesen ha egy pasi csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 évesen ha egy pasi csajozni, meg meg akar dugni mindenkit (nőt). Ott azért nem stimmel valami ugye?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 19:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
elvégre igazat adok, ki mikor érzi...
2012. febr. 10. 19:50
 12/29 anonim ***** válasza:
Nekem azért az mégiscsak furcsa,hogy eddig egy nőt sem talált megfelelően kommunikatívnak...Szerintem inkább Ő alapból ilyen vérmérsékletű.Nem akarlak elkeseríteni,de az esélye annak,hogy valaha leköti magát,egyenlő a nullával (ha csak nem a kényelem érdekében,de még akkor is félrekacsinthat bőven).
2012. febr. 10. 19:53
 13/29 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, 33 éves, nem 53.

Ilyenkor elég sok férfi nincs még elkötelezve.

2012. febr. 10. 19:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Jó,nyilván ez a mai világ hozadéka,rengetegen élnek így,mert félnek az elköteleződéstől.Nekem ez azért furcsa,mert nekem más az értékrendem,és ugyebár ki mint él,úgy ítél.Nekem ez a véleményem....Úgy gondolom,hogy aki 33 évesen mindent nőt meg akar dugni,az valószínű később is ki fog aknázni minden adódó lehetőséget,még akár 53 évesen is,ha úgy alakul.Ami egyáltalán nem olyan pozitív dolog.Szerintem.
2012. febr. 10. 20:00
 15/29 anonim ***** válasza:
szerintem ez hülyeség.
2012. febr. 10. 20:05
 16/29 anonim ***** válasza:
45%
régebben én is azt mondtam volna amit te, de mára már változott a véleményem! sokan 30 éves korukra jutnak el oda, hogy keményen válogathassanak! hogy miért? mert a lányok tesznek a velük egyidős fiúkra... 30 évesen az ember eljut oda, hogy egzisztencia alakul, élettapasztalat már van, fellépés szintén kiforrta magát, önbizalom már van. lehet felszedni a 20 éves csajokat! minek állapodna meg az a szegény 33 éves férfi pont veled 27 éves nővel amikor simán talál magának szebb 20-22 éves lányt akivel annyit ke*fél amennyit nem szégyell? én biztos, hogy az utóbbit fogom választani :D
2012. febr. 10. 20:30
 17/29 A kérdező kommentje:
fantasztikus...miért jobb lenne ha 24- vagy 22 lennék?
2012. febr. 10. 20:31
 18/29 A kérdező kommentje:
pff én is összejöhetnék 22-23 éves pasikkal mert fiatalabb a külsőm..de nem lényeg
2012. febr. 10. 20:33
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
Meg ne sértődj már rá.
2012. febr. 10. 20:34
 20/29 anonim ***** válasza:
44%

te kérdezted én válaszoltam! csomó időm elment azzal, hogy felvegyenek egy jó középiskolába utána pedig főiskolára. személy szerint nekem nem sikerült kiviteleznem azt, hogy széttépjenek akkor a lányok, de így haladva az idővel csak férfiasabb leszek és jönnek össze a dolgok, nő a tetszési indexem is. lehetséges, hogy a szóban forgó illetővel is ez a helyzet!

tudod mi a különbség a 33 éves férfi és nő között párkapcsolati szempontból? hogy a 33 éves férfi ha kimegy az utcára egy 20 éves csajjal akkor nem fognak összesúgni a háta mögött! próbáljon meg egy 33 éves nő kimenni egy 20 éves sráccal :D na de az egésszel csak arra akartam kilyukadni, hogy 33 évesen egy férfi FÉRFI! míg egy 33 éves nő már... nem túl versenyképes portéka... ha családot akar ebben a korban akkor össze kell szednie magát nagyon!

amíg a lányok fiatalok akkor kinyalják a seg*güket csak, hogy du*ghassanak! igazi kicsi kis királylányok... később viszont ők nyalnak seg*get, hogy házasodhassanak :D

2012. febr. 10. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!