Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek ennek, vagy ehhez hasonló szövegnek?
Örülnétek ha egy fiú a következő helyzetekben ezt mondaná?
a) ha már a pasid
b) ha barátok vagytok csak (ez esetben szerezne pár jó pontot?)
Természetesen miközben mondja a szöveget, a testi kontaktus is meglenne, először csak ölelget, majd simogatná karodat, majd az arcodat, végül megcsókolna.
Szemeid olyanok mint a fekete lyukak, bánatomat környezetemet elnyeli és egyben olyan nyugtatóak mint a tenger. Bőröd olyan mint a homok mely határolj a tengert, csillog mikor a Nap sugarai megvilágítják. mint két rózsaszirom, olyan puha ajkaid melyet a szintén a homok lágyan körbeölel. A mosolyod meg olyan édes, mint a marcipán.
Még mindig nem tudok napirendre térni feletted... Áhh... Ez olyan 19-20 század fordulós stílus...
Szerintem kevesebb tapi, kevesebb szöveg, de az legyen magabiztos, határozott és teljesen őszinte... Pl ne hasonlítgass, inkább legyél profánabb (jobb szó híján): Ma is vadítóan nézel ki...
Én néhány másodpercig ülnék, és próbálnék meghatottan nézni, aztán elkezdenék röhögni... de annyira, hogy elmenne a srác kedve az élettől is...
Inkább csak mondja, hogy tök jól nézek ki, és/vagy, hogy szeret, és csókoljon meg. Ennyi.
Jézus szeme, rózsaszínt hányok...
Komolyra fordítva viszont a lehető legrosszabb hasonlatokkal jöttél elő. Ez, kérlek, borzasztó.
FOGALMAZZ EGYSZERŰEN, AZ ISTENÉRT! Nem, nem azért mert hülyék vagyunk, vagy mert nem szeretjük a romantikát, hanem mert azt szeretjük, ha a férfi (így, FÉRFI!) őszinte. AZT MONDD AMIT TÉNYLEG GONDOLSZ, NE VALAMI FELÉPÍTETT SZART, AMI MÉG ROSSZ IS!
Most komolyan hogy lehetnek a szemei lukak? Meg mi a szerencsétlen csaj, elcseszett vámpír a Twilightból, hogy csillog a napon?
Szóval, nem, nagyon nem örülnék egy ilyen szövegnek, főleg ha közben még taperolnak is, és a végén megpróbálnak összenyálazni.
Ha a) a pasim csinálja, azt hiszem erősen ki kéne magyaráznia mit szívott, mert ha már összejöttem vele, biztos hogy nem ilyen; és b) ha egy barátom, akkor a meglévő barátságunkra tekintettel egy anyailag kiosztott, tarkóra elhelyezett, és kellőképpen porciózott taslival állítanám megfelelő irányba. Bár ez utóbbi ellen azért a pasim sincs levédve.
ja és 21 éves vagyok.
jujj hát kb szakadnék a röhögéstől. "szemeid olyanok mint a fekete lyukak"...
:'DD ugye ezt nem gondoltad komolyan? jó gondolom romantikusra akartad de ez inkább szánalmas :'))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!