Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik ez a vers? Ti örülnétek egy ilyennek?
Figyelt kérdés
Csak bámulok az ingertelen, híd alatti tótükörbe;
hol egy hajléktalan álmainak képe lép a falra, s körbe
téboly-ingert csiholtat a vadgalambok tollfertője.
Egyedül a rémület ég, s szétárad a fényszüret,
majd fellángol a vízió-kép:
Ez vagyok én
Nélküled.
2012. febr. 1. 21:36
1/14 anonim válasza:
ez rohadt jóó *-* nekem írtad? :P
2/14 anonim válasza:
Ebben a félévben volt egy szeminárium, amin sok fiss verset olvastunk irodalmi folyóiratokban és szerintem ez jobb, mint sok ezek közül. Sőt egész jó. :)
24/l
3/14 anonim válasza:
rövidülő sorok, egyre gyengébb rímek
túl képi, nem érzelmi
ne legyen szóismétlés, ha már ilyen rövid
és ez szerelmes vers? mi vagy te? emós?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emós és nem én írtam a verset, hanem egy jó barátom :) És ő se emós. És szerintem nagyon tehetséges
2012. febr. 1. 21:45
6/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetzsik és én lányként nagyon szivesen kapnék ilyet kedves kommentelő aki az emó-sra gondolt. AZért mert egy fiú romantikus és van ,,lelke" még nem emós ;)
7/14 A kérdező kommentje:
Én már 10 perce a szóismétlést keresem de nem találom.
2012. febr. 1. 21:51
8/14 anonim válasza:
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy küldje el pár folyóirathoz a verset. Lehet, hogy közölnék. :)
10/14 anonim válasza:
Sztem jó, de mondd meg a barátodnak, h lánynak soha ne írjon verset, v ha igen, tartsa előtte titokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!