Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik ez a vers? Ti örülnétek egy ilyennek?
Figyelt kérdés
Csak bámulok az ingertelen, híd alatti tótükörbe;
hol egy hajléktalan álmainak képe lép a falra, s körbe
téboly-ingert csiholtat a vadgalambok tollfertője.
Egyedül a rémület ég, s szétárad a fényszüret,
majd fellángol a vízió-kép:
Ez vagyok én
Nélküled.
2012. febr. 1. 21:36
11/14 anonim válasza:
Nagyon jó, nekem nagyon tetszik! Őszintén remélem, hogy az a lány, akinek szántad, van elég értelmes és érett hozzá, hogy értékelje ezt! 28/L
12/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon jó, bár kissé hátborzongató.
Az egyik válaszoló valószínűleg az "inger" szóra gondolt. (Első és harmadik sor).
13/14 anonim válasza:
tök jó *.* de azért egy időbe telt még felfogtam xDD (de lehet h csak én wagyok ilyen hülye) mindegy nekem nagyon tetszik :) jaa és szóismétlést én sem találtam
14/14 anonim válasza:
ja megvaaan tényleg! nem kell oda két "inger" valami más kéne az első sorba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!