Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elkezdenétek ismerkedni egy olyan sráccal aki nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy teljesen ismeretlenek vagytok egymás számára, csak annyit tudtok, hogy tetszetek a srácnak és barátságnál többet akar.
Vagy csak olyannál kezdeményeznétek aki tetszik nektek külsőre?
2012. febr. 9. 22:33
1/5 anonim válasza:
hülye az aki ismeretlenül máris "többet" akar a másiktól
legyen szimpatikus külsőre ez alap
2/5 anonim válasza:
Ha egy lány egy fiúval ismerkedni kezd,szívesen van a társaságában,nyilván valamit érez iránta,de ennek a mértéke igen széles skálán mozog...:S lehet csak alig érez valamit,de az is lehet,h tombol a szerelem...
3/5 anonim válasza:
Ha nem ismerjük egymást, de ő már is többet akar barátságnál, az inkább ijesztő. Minek sietni? Először csak barátkozz, aztán úgy is kiderül, ha a csaj többet akar.
4/5 anonim válasza:
4 olyan pasival próbálkoztam, akiről úgy gondoltam, hogy majd megszeretem. Hát nem sikerült. Semeddig sem jutottunk el. Szerintem fontos a testi vonzalom.
5/5 anonim válasza:
nem
de mindenkinek más tetszik, szóval valakinél biztosan van esélyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!