Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félvér férfiak. (aki mocskolód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félvér férfiak. (aki mocskolódna, meg se nyissa! ) (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában azt vettem magamon észre, hogy egyre jobban tetszenek a félvér férfiak. A néger félvérek. Ilyen például Kállay-Saunder András, bár lehet, hogy neki a hangja ragadott meg nagyon a külsején kívül. :)

Tetszik a szemük, a hajuk, a bőrük színe... szenvedélyesnek tűnnek- ez nagyon tetszik bennük.

Azt gondolom, hogy van bennük valami varázs... és nem, nem "a nagy f@rkuk" miatt vonzanak, ennél többre tartom magam, és komolyabbak a szándékaim.

Hogy lehet ilyen férfival megismerkedni?

Van abban igazság, hogy nekik leginkább a szőke kék szemű nők tetszenek?

Igaz az, hogy visszaélnek a helyzetükkel? (Sok nőt vonzanak a különlegességük miatt.)

Mennyire udvariasak?

Tudom, ezek közül van általánosításból fakadó tudatlanság, de éppen ezért várom ide ilyen férfiak válaszait, illetve akiknek volt már velük (bármilyen) kapcsolata.

Előre is köszönöm! :)

2012. febr. 9. 16:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, egy fura, talán kicsit savanykás szag. Nem "mosdatlan-szag", hanem más... nem tudom teljesen körülírni:D
2012. febr. 9. 17:29
 12/27 A kérdező kommentje:

Én ezt nem tudom elképzelni : D

De mindenesetre köszi! :)

Szerinted miért tetszel nekik? Bombaalakod van? (Nehogy félreérts =)

2012. febr. 9. 17:31
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nem, nincs bomba alakom, bár nincs is vele baj szerintem:) Tök átlag kinézetű csaj vagyok, a pasizással soha nem volt gondom.

A szemem szokták kiemelni általában, mert nagy kék szemeim vannak.

Viszont tényleg nem tudom, mi lehet a konkrét oka:)

2012. febr. 9. 17:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszi szépen! És még annyit megmondanál, hogy miért nem elnnél képes megfogni pl. a kezét?
2012. febr. 9. 17:37
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Bocsáss meg kedves kérdező, tudok olvasni, csak nem bírom megállni az ilyen gusztustalan dolgokat.Mikor az utcán meglátok egy fehér nőt egy feketével, legszivesebben odamennék a nőhöz és megfejelném.Miért???

Ez egy aberrált dolog!Kutya, vagy ló?

2012. febr. 9. 18:40
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán hálás vagyok; ez a válasz szintén nagyon hasznomra válik.
2012. febr. 9. 19:49
 17/27 zeronibble ***** válasza:
Lehetne az állatnak mesélni az emberségről... Bocs az offért, én meg a forrófejű mocskolódó komplexus-kiállításokat fejelném szét, kivéve ha lány a szerencsétlen.
2012. febr. 9. 20:17
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem a latin és spanyol pasik jönnek be. (sajnos még eggyel sem találkoztam).
2012. febr. 9. 22:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Azért nem lennék képes megfogni a kezüket sem, mert taszítanak. Nem utálom őket vagy ilyesmi, de mint férfiak...
2012. febr. 9. 23:02
 20/27 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Utolsó előtti: szerintem is jól néznek ki, és tetszik a temperamentumuk. :)

2012. febr. 10. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!