Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félvér férfiak. (aki mocskolódna, meg se nyissa! ) (? )
Sziasztok!
Mostanában azt vettem magamon észre, hogy egyre jobban tetszenek a félvér férfiak. A néger félvérek. Ilyen például Kállay-Saunder András, bár lehet, hogy neki a hangja ragadott meg nagyon a külsején kívül. :)
Tetszik a szemük, a hajuk, a bőrük színe... szenvedélyesnek tűnnek- ez nagyon tetszik bennük.
Azt gondolom, hogy van bennük valami varázs... és nem, nem "a nagy f@rkuk" miatt vonzanak, ennél többre tartom magam, és komolyabbak a szándékaim.
Hogy lehet ilyen férfival megismerkedni?
Van abban igazság, hogy nekik leginkább a szőke kék szemű nők tetszenek?
Igaz az, hogy visszaélnek a helyzetükkel? (Sok nőt vonzanak a különlegességük miatt.)
Mennyire udvariasak?
Tudom, ezek közül van általánosításból fakadó tudatlanság, de éppen ezért várom ide ilyen férfiak válaszait, illetve akiknek volt már velük (bármilyen) kapcsolata.
Előre is köszönöm! :)
Ne általánosíts. Ha te szőke vagy akkor csak a kék szemű pasik jönnek be? Ha fehér a bőröd akkor csak a barna bőrű pasik?...stb
Ez mindenkinek a saját ízlése. Szokták mondani, hogy ízlések és pofonok. Menj az utcán meglátsz egyet szólítsad le. Társkeresőn vagy facebookon is találhatsz.
"Sok nőt vonzanak a különlegességük miatt."
Nálunk lehet, hogy különlegesnek számítanak, de máshol a világon úgy tekintenek rájuk mint mi a romák többségére. Egy ideig kint éltem az államokban és azóta értékelem, hogy fehér vagyok. Amúgy egészségedre.
Köszi 2. válaszoló, Te hasznos választ adtál! =)
Első és 3., a Ti válaszaitokat is értékelem! : )
Júúúj köszönöm utolsó :)
Mivel néger félvérrel még nem volt kapcsolatom (félvér arabbal igen), nem tudom, milyen "szaguk" van. Amikor elmegyek egy ilyen férfi mellett (ami sajnos mostanában pont nem fordul elő :D), nem szoktam érezni. Ez milye szaghoz hasonlít? (Valaki egyébként azt mondja, ez a szagos dolog hülyeség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!