Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nektek vagy egy osztálytársatoknak kivillant valamije tesi órán?
tesiórán nem. de táborban volt h ültünk egymás mellett vagy körbe a füvön és a lányon rövid nadrág és... :$ ráadásul helyes csaj volt mindkettő
egyszer meg lépcsőn mentünk fel, előttem szoknyában ment egy lány, akkor csak a lábát láttam, de azt végig.
tesiórán nem emlékszem ilyenre. ill egy srácnak oldalról egyszer véletlenül beláttam, amikor a földön ültünk de az nem volt nagy cucc mert nekem is olyan van mint neki. lányokon ilyen tornadressz volt, nem is lehetett volna belátni.
mondjuk ha ma már a lányok pólóban és rövid nadrágban tornáznak, minden megeshet. bár hogy a póló annyira felcsússzon, azt nem hiszem. de ha ki is látszik, mi van akkor. volt "rosszabb" is, amikor a folyosón egy lányt szoknyában a lábánál fogva fejre állítottak, de most abban is mi van, strandon is kb. ugyanannyi látszik belőle.
előző voltam.
ja meg mászókán van h kislányok szoknyában elfeledkeznek magukról aztán hirtelen odakapnak, de az kislányoknál jellemző.
de rövidnaciban bármikor előfordulhat h belátni, fiúknál is és lányoknál is. esetleg fürdőruhát lehetne alá felvenni - és arra már mást nem is kéne, tornázni is kényelmesebb lenne benne :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!