Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam át neki? (részletek lent)
Először is nem ismerem a fiút, csak látásból, messziről. Nagyon jóképű, jó fej(a barátaim elmondása szerint), és még okos is (ezt onnan tudom, hogy egyszer egy szép magyar beszéd versenyen ott volt, oda meg azért nem megy akárki).
Na, tehát lesz a suliban farsangi buli. Nem tudom ott lesz e, de szeretnék felkészülni. Mivel a farsang egybe esik a Valentin nappal, ezért van egy olyan program, hogy 20Ft-ért lehet venni kis papírszívet, ezt annak kell adni, aki nekünk tetszik. Amelyik lány illetve fiú kapja a legtöbb szívet, az lesz a szívkirálynő, szívkirály. Na, tehát a kérdés. Szeretnék neki adni egy szívet, de nagyon félek a szituációtól. Hogy adjam oda neki? Annak nem örülnék, ha ő lenne a szívkirály, mert azt jelenti nem csak nekem tetszik, nem csak én vagyok szerelmes, csak tudatni szeretném vele, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!