Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy szerelmes lehet belém? Ha iskolában szünetekben mindig odajön hozzám azzal az indokkal h a többiekhez nincs kedve akkor
15/l
meg mostanában elég sokat vagyunk együtt,
kibeszéljük a többieket (oké ez nem szép de örülök h nekem elmondja a véleményét ) viszont egy dolgot nem mondd el h kibe szerelmes, és elm. másnak még ennyit sem mondott v vkbe az.., próbáltam kiszedni belőle de nem mondd semmit, azt mondja h ha elmondaná nem oldódna meg (ez miatt a mondata miatt kezdtem el kételkedni)
igyekszünk tök sokat együtt lenni...
igazából ezek baráti meg nem baráti jelek is egyben, ezért fogalmam sincs mit kéne tenni ilyenkor?! v h h tudjam meg neki mi a véleménye erről..
habár egyszer mikor én még nem éreztem tisztán így és em tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget ő már kérdezte h én mit gondolok róla , de azt hittem h azért mert csak most kezdődött meg ugye 9. és még akkor ismertük meg egymást jobban
ajh.. tanácstalanság másnak nem akarok róla beszélni, mert nem megbízható a baráti társaságom , tudom h kiszivárogna lehet akaratlanul is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!