Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem nála? Ha igen mennyi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála? Ha igen mennyi?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem is meg az osztálytársamnak is. Az osztálytársam a leghumorosabb. Kedves a lánnyal. Jobban néz ki. Izmos testalkata van. Jól focizik és jobban is tanul. Okosabb is nálam. De nem stréber és ritkán szokott nagyképű lenni.Főleg a lány előtt.Jobban öltözködik mint én. Én nagyon sovány vagyok. Még ennél a lánynál is gyengébb. Talán kedvesebb vagyok mint a másik fiú. Talán csak ebbe vagyok jobb nála. Mennyi az esélyem ennél a lánynál? Mit tehetnék hogy jobban megkedveljen? (őszinte válaszokat várok) Én 15/F Lány 13/L
2009. jún. 2. 11:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
velem többet beszél mint vele. a másik srác elött pedig inkább félénkebb. Ha ők együtt vannak mindig nevetnek.
2009. jún. 2. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a gyerek népszerű kis bu-zi, van pénze, mindenki nyalja a seggét. Az ilyeneket én nem bírtam sose, és milyen érdekes, az ilyen hülyéknek asszisztáltak a csajok a gimiben is, kis eminens r*hadékoknak.
2009. jún. 2. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Van esélyed!!!! Te is lehetsz vicces, engem is annak mondanak, és ha láttál volna 1 évvel ezelőtt.. jájXD

Nah szóval mondjad a sok hülyeséget, ne érdekeljen hogy esetleg beégsz vagy ilyesmi, csak mond ami épp az eszedbe jut a témáról kapcsolatba, legyen az akármilyen hülyeség is!<<<Én is így szokam, de ha be is égek 1 kicsit.. néha észreveszem hogy még jobban kedvelnek ezért, mert nekik ebből az esik le h. nem érdekel mások véleménye...

16/F

Menyus

Jah és most nem nagyarckodok!!

2009. jún. 2. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudom, ízlések és pofonok, de nekem életemben nem tetszettek az izmos fiúk :D Az összes srác, akibe szerelmes voltam, mind iszonyatosan vézna volt. A humort meg mindenki máshogy értékeli. Én pl. nem merek nevetni annak a közelében, aki tetszik. Na, az öltözködés, az, ami engem szinte egyáltalán nem érdekel (Bizonyos határok között ugye.) A kedvesség viszont nagyon fontos, ezt a tulajdonságodat próbáld megtartani, és ne a karodra, hanem az eszedre gyúrj, mert a NORMÁLIS, nem liba csajoknak az is számít, és ha egyszer nagyon vékony a testalkatod, akkor az életben nem leszel olyan mint Tony Horton. (Akinek szteroidok nélkül szálkásan izmos az egész teste...)

Viszont az, hogy egyszer már "kikosarazott" (Ha szabad így mondanom) ha őszinte vagyok, nem jelent jót... Legyél vele sokat, legyél vele kedves és vicces, amennyire tudsz (De ne erőltetetten) legyél ápolt, és akkor még lehet esélyed.

2009. jún. 2. 15:35
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm. amugy jo fej srác birom én is. de senki se nyalja a seggét és nem olyan népszerű.a mi sulinkba ilyen nincs is. itt inkább a bunkó cigók a népszerűek akik mindig csinálnak valamit.
2009. jún. 2. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:

lécci ne te tudd márjobban hogy a csajnak milyen pasi kell.

ha konkrétan megkérdezted és nemet mondott akkot sajna nincs esélyed de nem mindig a humor a nyerő!!

lehet h neki egy olyan pasi kell aki szereti törődik vele és nem vki olyan aki mindenből poént csinál.

bocsi de én így értelmezem ezt.

szerintem ha nem mondott konkrét nem-et akkor van esélyed!

ennyi!

15/L

2009. jún. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!