Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála? Ha igen mennyi?
Van esélyed!!!! Te is lehetsz vicces, engem is annak mondanak, és ha láttál volna 1 évvel ezelőtt.. jájXD
Nah szóval mondjad a sok hülyeséget, ne érdekeljen hogy esetleg beégsz vagy ilyesmi, csak mond ami épp az eszedbe jut a témáról kapcsolatba, legyen az akármilyen hülyeség is!<<<Én is így szokam, de ha be is égek 1 kicsit.. néha észreveszem hogy még jobban kedvelnek ezért, mert nekik ebből az esik le h. nem érdekel mások véleménye...
16/F
Menyus
Jah és most nem nagyarckodok!!
Tudom, ízlések és pofonok, de nekem életemben nem tetszettek az izmos fiúk :D Az összes srác, akibe szerelmes voltam, mind iszonyatosan vézna volt. A humort meg mindenki máshogy értékeli. Én pl. nem merek nevetni annak a közelében, aki tetszik. Na, az öltözködés, az, ami engem szinte egyáltalán nem érdekel (Bizonyos határok között ugye.) A kedvesség viszont nagyon fontos, ezt a tulajdonságodat próbáld megtartani, és ne a karodra, hanem az eszedre gyúrj, mert a NORMÁLIS, nem liba csajoknak az is számít, és ha egyszer nagyon vékony a testalkatod, akkor az életben nem leszel olyan mint Tony Horton. (Akinek szteroidok nélkül szálkásan izmos az egész teste...)
Viszont az, hogy egyszer már "kikosarazott" (Ha szabad így mondanom) ha őszinte vagyok, nem jelent jót... Legyél vele sokat, legyél vele kedves és vicces, amennyire tudsz (De ne erőltetetten) legyél ápolt, és akkor még lehet esélyed.
lécci ne te tudd márjobban hogy a csajnak milyen pasi kell.
ha konkrétan megkérdezted és nemet mondott akkot sajna nincs esélyed de nem mindig a humor a nyerő!!
lehet h neki egy olyan pasi kell aki szereti törődik vele és nem vki olyan aki mindenből poént csinál.
bocsi de én így értelmezem ezt.
szerintem ha nem mondott konkrét nem-et akkor van esélyed!
ennyi!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!