Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok túl "nagydarab"?
192 centi magas és 92 kiló vagyok. Van egy kis önértékelési problémám, mert nem izomból vagyok 92 kiló. Azt tervezem, hogy a nyárra lefogyok 80 kilóra. Szerintetek ?
Amúgy pincér szeretnék lenni. Szerintem arra a munkára már túl dagi vagyok. :S
Amúgy van önbizalmam, tehát az nem gond.
Mit gondoltok ?
Köszi a válaszokat !
18/f
Szakácsnak simán eltudlak képzelni xDD
Egyébként nem hiszem, hogy dagi lennél pincérnek.
Sportolj csak, de ne öld meg magad.
Nam baj, ha nagy darab vagy egyáltalán. Attól még leehtsz szép és vonzó is.
180 vagyok és 80-90 kiló között...
És nem teljesen izom. Én is megyek lejjebb folyamatosan,
de 90 kilósan se éreztem magam "dagadt-nak"..
190 magassághoz 90 kiló simán elfér, legalább nem fúj el
a szél, és azért az sem mindegy, hogy egy nő mit néz ki
belőled: megvéd vagy elfut?
31F
Szerintem rendbenvagy,max 5kg-többet ne,ezígy jó,mert magas vagy.BMI eztirja:Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
A legtöbb férfinek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!
Tartsa súlyát a normális tartományban, hogy továbbra is egészséges legyen! Ehhez nálunk rengeteg hasznos cikket, tippet és tanácsot talál. Tekintse meg további kapcsolódó tartalmainkat!
Köszi a válaszokat, megnyugodtam. :D
Adam blade: Csak sok vékony pincér van, és nem akarok annyira kitünni a estemmel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!