Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová tűntek a jóképű srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a jóképű srácok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 19:12
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Mert mindenkinek màs az ìzlèse, azok a lányok biztos szépnek làtják a barátukat, de lehet nekem nem tetszenének. Elég érdekes véleményt alkotni egy olyan lányról akit nem is isnersz. Szinte be sem léptem a felnőtt korba, hány barátomnak kellett volna lennie. Akinek pl csak 3 barátja volt az ronda? Sok lány szép ès nem mernek odamenni helyes fiúkhoz, az olyan előítéletes emberek miatt, mint te
2012. febr. 8. 17:28
 32/34 anonim ***** válasza:

Annyit tudok rólad hogy:

1. szerinted szép vagy

2. nem találsz helyes pasit

No már most, valahol valami nem stimmel mivel a szép csajok 99%-a talál helyes pasit. Szóval vagy az van, hogy nem nézel ki olyan jól mint ahogy gondolod, vagy pedig nem mész sehova ahol emberek is vannak. Az élet kemény szivi :D amúgy a helyes pasik 95%-a bunkóbb és előítéletesebb mint én

2012. febr. 8. 18:10
 33/34 A kérdező kommentje:
Hát az igaz, hogy nem megyek sehova, egésznap tanulnom kell, de ha megyek általában odajönnek hozzám a fiúk
2012. febr. 8. 19:31
 34/34 Napkiraly ***** válasza:
lementek hummerezni a balatonra
2012. febr. 9. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!