Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová tűntek a jóképű srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a jóképű srácok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 19:12
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
Inkább hova tűntek azok a lányok aki nem részegek 12 évesen már?
2012. febr. 7. 19:53
 22/34 A kérdező kommentje:
Legyünk reálisak már ez az egy tulajdonság is kevesek szàmára teljesíthető
2012. febr. 7. 19:53
 23/34 anonim ***** válasza:
Jobb csajokat kúrogatnak jelenleg, mint amilyen te vagy :P
2012. febr. 7. 20:31
 24/34 A kérdező kommentje:
Gyenge volt:-) Ez a tipikus sablonos vagdalkozàs, gondolom te valami csúcsácska fiú lehetsz, aki így akar visszavàgni amiért neki nem lehet szép baràtnője, biztosíthatlak én szép vagyok, ès te?....
2012. febr. 7. 21:35
 25/34 anonim ***** válasza:

figyelek :)

amugy aggódnak hogy nem kellenek senkinek, de tenyleg. én special jokepunek tartom magam, de senki sem vesz eszre.

nembaj majd egyszer lesz egy boldog lany, aki megismeri az igazi enem es ertekeim. kulonosebben nem izgat hogy nincs csajom, majd jon...vagy nem...:D

2012. febr. 7. 23:20
 26/34 anonim ***** válasza:
11%
Nem, nem vagyok szép, de nem is érdekel :) legalább pénzem van, így a legszebb prostikkal lehet együtt akármikor. Ettől függetlenül neked semmi esélyed nincs helyes pasira :D
2012. febr. 8. 02:05
 27/34 A kérdező kommentje:
Már, hogy ne lenne. Ismersz te engem? Láttál már? Hogy van az, hogy ha fiú kiírja: Szép,okos, kedves lányt hol talàlhatok? Mindenki ìrja neki, nem tudom, úgy tűnik kihalltak. Ja de tényleg elfelejtettem, hogy a pasiknak jár a szép, szinte tökéletes nő, ha egy lány akar magànak egy helyes fiút, az ribanc, boccs igazatok van ezt elfelejtettem
2012. febr. 8. 15:58
 28/34 anonim ***** válasza:
Ha tényleg olyan jó csaj lennél nem kérdeznél ilyeneket, mert lenne helyes pasid. De mivel nincs így nem érdekled őket, valószínűleg nem ütöd meg náluk a minimum szintet, vagy ki sem mész a házból egész nap :D
2012. febr. 8. 16:27
 29/34 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy nincs? Mondjuk azért kérdezem mert félek én vittem el az utolsót és màsok már nem talàlnak, vagy az is lehet, hogy azok a fiúk akik próbálkoznak nálam, vagy hozzád hasonlóan bunkók, akik próbálják egy lány önbizalmàt lerombolni a sajàt nyomoruk miatt, vagy egyszerűen nem tetszettek
2012. febr. 8. 17:03
 30/34 anonim ***** válasza:

"Honnan tudod, hogy nincs?"

Onnan, hogy itt kérdezgeted, hogy hova tűntek.:D Nekem mindegy mit gondolsz, én leírtam a véleményem. Ja és azért csak selejtek próbálkoznak nálad, mert nem vagy a jó pasik szintjén, ennyire egyszerű :) Rengeteg nagyon szép csaj ismerősöm van, egyiknek sem volt még gond jó pasit találni magának.

2012. febr. 8. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!