Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! Hány évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! Hány évesen nősülnétek/nősültetek meg?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nem korfüggő, de most jelenleg, a mostani felfogásoddal hány évesen tudnád elképzelni a nősülést?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 7. 15:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nyáron lesz az esküvőm, addigra betöltöm a 30-at. Egyébként van három bátyám, és mindegyik 30 évesen nősült. Nem tudatosan, de valahogy így alakult. :)
2012. febr. 7. 16:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Én már régen nős lennék, ha a körülmények úgy adódnának. De jelenleg 28 éves korom előtt kevés esélyt látok rá.

23/F

2012. febr. 7. 17:08
 13/27 anonim ***** válasza:
Attól függ, mikorra találom meg a megfelelő partnert. Akár 26 évesen is szívesen elveszem feleségül. Ha kb fél év együttlakás után még mindig stabil a kapcsolatunk, akkor nincs mire tovább várni.
2012. febr. 7. 17:27
 14/27 anonim ***** válasza:
23F
2012. febr. 7. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Soha

22F

2012. febr. 7. 17:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Én akár most is de nincs barátnöm 25 vagyok.
2012. febr. 7. 19:24
 17/27 anonim ***** válasza:

23-24-25 éves korom körül szeretnék majd. csak eddig még nincs kivel, de van még pár évem ;)

18/F

2012. febr. 7. 20:33
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok-sok választ!:) Megleptetek! Valahogy arra számítottam, hogy a férfiak 80%-a 32-35 éves kora előtt hallani sem akar a nősülésről.

De ezek szerint tévedtem. :)

Mindenkinek ment a zöld kezecske!

2012. febr. 8. 11:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kortol füg hanem attol mikor találod meg a nagy öt én mindig azt hidtem ,hogy 25 évesen megnösülök igazábol nincs szerencsém a nökkel 25 vagyok és még nem vagyok nös ha megtalálom a megfelelö személyt akkor lehet rola szó.
2012. febr. 8. 12:24
 20/27 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem kortól függ, de valahogy sok nőnek az az elképzelése, hogy a pasik irtóznak a házasságtól. És amikor már tényleg mindenen átmentek, akkor jöhet a feleség. Bevallom, nekem is ez az elképzelésem, de ti rácáfoltatok. :)

Ezek szerint az én környezetemben nem a megfelelő férfiak élnek. (mind 30 körül vannak, de egyiknek sem jutott még eszébe a nősülés...pedig lehetőség+anyagi volna rá)

2012. febr. 8. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!