Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Hány évesen nősülnétek/nősültetek meg?
Tudom, ez nem korfüggő, de most jelenleg, a mostani felfogásoddal hány évesen tudnád elképzelni a nősülést?
Köszi a válaszokat!
Én már régen nős lennék, ha a körülmények úgy adódnának. De jelenleg 28 éves korom előtt kevés esélyt látok rá.
23/F
23-24-25 éves korom körül szeretnék majd. csak eddig még nincs kivel, de van még pár évem ;)
18/F
Köszönöm a sok-sok választ!:) Megleptetek! Valahogy arra számítottam, hogy a férfiak 80%-a 32-35 éves kora előtt hallani sem akar a nősülésről.
De ezek szerint tévedtem. :)
Mindenkinek ment a zöld kezecske!
Persze, tudom, hogy nem kortól függ, de valahogy sok nőnek az az elképzelése, hogy a pasik irtóznak a házasságtól. És amikor már tényleg mindenen átmentek, akkor jöhet a feleség. Bevallom, nekem is ez az elképzelésem, de ti rácáfoltatok. :)
Ezek szerint az én környezetemben nem a megfelelő férfiak élnek. (mind 30 körül vannak, de egyiknek sem jutott még eszébe a nősülés...pedig lehetőség+anyagi volna rá)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!