Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok. Tetszik egy 16 éves srác. Elvileg én is neki. És most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Köszönő viszonyban vagyunk kb fél éve. Azóta csak néhányszor beszéltünk nagyon röviden. Sokszor veszem észre, hogy engem néz, szinte mindig rám mosolyog, és volt olyan is hogy az osztályban ültem és ő az ablakon keresztül vigyorogva beintegetett nekem :) Már próbáltam vele beszélni erről de nem jött igazándiból össze.. meg aki iwiwen fennvan az tudja h van egy alkalmazás (Csajok és pasik) és ott önmagától azt jelölte be h randizna velem! szóval.. most mi legyen?? :S kicsit szerencsétlen srác, egy évvel fiatalabb nálam.. help, mindjárt nyáriszünet!! :S2009. jún. 1. 21:41
1/2 anonim válasza:
Szerintem legyél meglepő. Meny oda hozzá és mond az neki, hogy teszik neked és szeretnél vele találkozni valamikor kettesben. Erre nem tud máshogy reagálni mint hogy belemegy és innentől kezdve elvan intézve a dolog. Szerintem értelmetlen azt várni, hogy majd ő lép. Lépd te az elsőt onnantól kezdve már ő fog lépni... Hajrá!! És sok sikert! 16/F
2/2 anonim válasza:
szerintem is..
mondd meg neki h jó lenne ha valamikor beszélgetnétek mert szívesen megismernéd :)
ha nagyon nem megy írd meg neki ezt levélben és add oda neki :)
hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!