Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt bnőmnek akivel barátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt bnőmnek akivel barátok maradtunk, és minden nap beszélünk meik idézetet írjam?

Figyelt kérdés

"Ha az élet valóra váltja legmerészebb álmodat,

akkor nincs mit megbánnod ha ez az álom aztán véget ér." Stephenie Meyer-től az egyik kedvenc regényéből

vagy

"Társad a bajban, rosszban és jóban,

Magányodban, mélypontodban,

Napfényben, sárban, örömben, gyászban,

Szép napokban, vesztes harcban."

Ezt azért írnám mert barátok maradtunk, de nem fogja félreérteni? Szal meik legyen?

2009. jún. 1. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
AmeLYiket akarod.
2009. jún. 1. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az első találóbb :) A második talán tényleg félreérthető egy picit.
2009. jún. 1. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én szerintem egyiket sem írnám. De ha nagyon választani kéne az első. :)
2009. jún. 1. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
megtudhatnám, hogy mért nem írnád egyiket sem?...vagy mit írnál?
2009. jún. 1. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsőt..

A második nekem kicsit úgy hangzik, mint az esküvői szöveg.. tudod az az eskütétel.

2009. jún. 1. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért akarsz idézetet irni neki?

Tán még szereted?

2009. jún. 1. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azért nem írnám egyiket sem, mert a saját szavaimmal jobban meg tudom fogalmazni, amit gondolok és érzek. Akkor nem kell hetekig idézeteket bújnom a neten. Gondold át, mit akarsz közölni, írd le, aztán jól van. Nálad jobban senki nem tudja megfogalmazni.

22/l

2009. jún. 2. 10:31
 8/8 A kérdező kommentje:
nem szerelmi vallomás akar lenni :D.
2009. jún. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!