Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék? 16/L
Szóval már lassan fél éve van egy barátnőm, aki...szóval eléggé szép és csinos. Volt már 3 fiúkapcsolatom, de eddig semmilyen vonzalmat nem éreztem irántuk, csak kipróbáltam hogy milyen. Persze 3 hónapnál tovább nem bírtam, egyszerűen untam őket, mert semmi vonzalmat nem éreztem, ők viszont majd\' bolondultam értem.
viszont a barátnőmet imádom, és ő is engem. Pár nappal ezelőtt viccesen megjegyezte, hogy ő bizony leszbikus, de erre fölkaptam a fejemet.(persze nem látványosan)
amikor például felnyújtózkodik valamiért, annyira izgató, és úgy végigsimogatnám a testét, de ebbe kicsit fura belegondolni.
A lényeg az lenne, hogy leszbikus lennék?
Énis itt jöttem össze a barátnőmmel:D
15/L $$
ha nem érdekelnek a fiúk,akkor szerintem leszbikus vagy.
13/leszbi/L
nem biztos, hogy az vagy, de valószínű. bár a biszexualitás is benne lehet a pakliban. én biszex vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!