Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem válaszoltok?
Figyelt kérdés
pl. ha valaki rátok ír facebook-on (chaten vagy üzenetet küld), nem írtok vissza?
ha nem tetszik valaki miért nem mondjátok meg?
Mi ez a viselkedés?
2012. febr. 5. 22:08
11/14 anonim válasza:
én értem ezt a nézőpontot is, bár én visszaírnék akkor is ha ismeretlen vagy nem túl szép lány ír, vagy esetleg kettő az egyben, mert annyit megérdemel
12/14 anonim válasza:
én mindig visszaírok, de csak azért, mert olyan emberek vannak fenn az ismerősiem között, akiket személyesen ismerek/ismertem. egyébként rendszeresen a pasimmal és a legjobb barátnőmmel chatelek...ismerősöknél pedig összvissz elég a 150 ember..
13/14 anonim válasza:
23:15 teljesen átlagos külsejű lány vagyok és mint látod a kérdező is így ismerkedik. Max a profilképem láthatja kicsibe, ami az arcomról van, úgyhogy azt se mondhatni kihívó... A képeim, meg az életem nem publikusak.
14/14 A kérdező kommentje:
amúgy nem facebook-on ismerkedek, csak ha ismerem a csajt akkor írok rá.
2012. febr. 6. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!