Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szex centrikus a világ? Talán olyan jóóó?
Mindenhol csak a szex,szex,szex tököm tele van már fele !!!
20F és olyan szűz, mint az állat, de akkor is idegesítő !!!
Jó kérdés.
Én nem vagyok szűz, szeretek szexelni, de engem is borzalmasan idegesít, hogy szinte minden a szexről, szexualitásról szól. Az emberek túl nyíltak lettek, a többi érték sokaknál már le van ejtve, csak legyen egy luk/farok és pont.
22/L
azért, mert ez nyomja a média. ez egy lezüllesztő folyamat a háttérből.
nem is magával a sexel van a baj, hanem ahogyan az tálalva van. nem az sugalják a fiataloknak, hogy akkor feküdj le vk-vel, ha készen álsz rá, vagy úgy érzed, hanem szinte kötelező jellege lett. nem érdekel szinte egy tizenévest sem, hogy talán várni kéne vele, mert nem éreznek semmi, és fizikálisan se állnak készen
szerintem.
nézd meg a sok agyatlan jenki filmet, szinte mindben ez van. egy sereg kanos/viszkető p*nájú tini, meg a gimi szépei...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!