Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ki akarok kerülni a barátzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki akarok kerülni a barátzónából, akkor melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
Már megmondtam neki régebben mit érzek, de nem jöttünk össze. Tudom, hogy tetszem neki vmennyire, mert legelőször ő kezdett velem, és flörtölni szokott mindig. Most van pasija. Azt hallottam, hogy a legjobb módszer, ha eltűnök vmennyi időre az életéből, és kevésbé vagyok elérhető a számára. Tehát kevesebbet beszélünk, és találkozunk.De most vajon ez úgy történjen, hogy csak kerülöm vmennyire, vagy pedig mondjam meg neki, hogy nem lehetünk barátok?
2012. febr. 4. 21:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A leitatást mondják jogi körökben nemi erőszaknak, de ne riasszon vissza, egyetemi gólyatáborban nálunk pl 5-en végigmentek egy öntudatlan csajon, (és ez nem a köztudott eset). Őket sem riasztotta vissza, megúszták (mert a csaj nyilván semmire sem emlékezett az egészből), úgyhogy jó vagy. Hihetetlen, hogy milyen csömör emberek írnak ide.

Alapvetően egyetértek az előzőek válaszával, szóval vagy ignoráld, vagy közöld vele, hogy te nem tekintesz rá barátként, és ignoráld. El fogod veszíteni, erre készülj fel, várni viszont nem érdemes rá, mert csak szívat. Jó ha van egy csaj a talonban, akivel vígasztalódhatsz.

2015. márc. 14. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!