Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akarok venni gépet ez jó...

Most akarok venni gépet ez jó választás lenne? Játékra lenne. vagy mondjrok valami jobbat.

Figyelt kérdés

alaplap:

[link]

proci:

[link]

video kari:

[link]

ram:

[link]

táp

[link]

vagy tápbol elég lenne egy olcsobb is?

2011. jún. 5. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
jó játékot hozzá...:D
2011. jún. 5. 22:21
 2/13 anonim ***** válasza:

első vagyok, www.ipon.hu, www.okpc.hu itt is nézz körül

ezek is olcsóbbak (sztem)

2011. jún. 5. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
nem rossz de a tápot ne add lejjebb az a 5830as radeon fog zabálni kell neki ez a táp a gigabyte mellet még szétnézhetsz a thermaltake, corsair, és coolermasterek között is
2011. jún. 5. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
első vagyok de sztem ne vedd meg,mert tuti kocka lennél inkább csinálj mást én már megjártam:D
2011. jún. 5. 22:27
 5/13 Panda Péter ***** válasza:

alaplap: olyat vegyél, ami vinni fogja az bulldozereket is, onnan ismerhetők fel ezek a lapok, hogy fekete a procifoglaltuk.

ram: elég egy sima 1333-as kingmax is.

táp: superb szériában előző generációs fsp táp van, aminek a minősége jó, de a hatásfoka nem annyira, inkább az újabb fsp-k vagy chieftec-ek között válogass. corsair alsókat tápjai nem olyan jók, főleg a cx szériát kerüld.

2011. jún. 5. 22:38
 6/13 A kérdező kommentje:

a buldózer procik melyikek?

amik most fognak bejönni 8 magis amd-k?

meg rambol elég a kevesebb mhz-is?

a lap meddig kezeli ramot?mhz?

2011. jún. 5. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:

A Phenom II-höz elég a DDR3-1333, annyit támogat alapból, viszont a Bulldozer elvileg gyorsabb memókat is kezel majd (talán DDR3-1866). Szerintem egy 1600-os is jó választás, mert árban is oké illetve 1600 és 1866 között a teljesítménykülönbség gyakorlatban 1% lesz...ahogy ez lenni szokott. Talán még az 1333-as modulok sem fogják szignifikánsan lassítani.

Igen a Bulldozerek a következő generációs AMD procik teljesen új felépítéssel, már 32nm yártástechnológiával, modern/hiánytalan utasításkészlettel, fejlettebb energiagazdálkodással és turbo-core technológiával. Lesz belőle 2, 3 és 4 modulos verzió...egy modul lényegében 2 magnak is tekinthető, így valószínűleg 4, 6 és 8 magos példányokként fognak bemutatkozni, ha minden igaz a jövő hónapban (nem bulldozer néven, az csak a fejlesztés kódneve...ha minden igaz sima FX néven fognak futni és az utána lévő számsorból lehet majd következtetni, hogy hány magos, milyen órajeleken üzemel).

Tehát, aki mostanában ruház be AMD platformra, annak erősen ajánlott egy AM3+ kompatibilis deszka beszerzése.

2011. jún. 5. 23:48
 8/13 Panda Péter ***** válasza:

előző válasz teljesen korrekt, annyit tennék hozzá, hogy a ram órajele és időzítései a rendszer átlagos teljesítményébe alig szólnak bele. munka során számíthat illetve szintetikus tesztekben persze kimutatható az előny, de nem ér meg súlyos ezreket. a memóriatuningot csak a rekorddöntögetőknek és a fanatikusoknak "ajánlom".

ha igazán gyorssá akarod tenni a rendszeredet akkor egy ssd-t veszel bele.

2011. jún. 6. 00:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Lényegében én is azt írtam, hogy alig számít gyakorlatban a memó sávszél...bár a bull képeségeit mé nem ismerjük, fltételeztem, hogy az 1333 sem fog észrevehető különbséggel járni. Az 1866/2000MHz-es modulok drágák, viszont az 1600-as nem sokkal több az 1333-nál (pl Kingmax 1333 és 1600 között árban nagy különbség, akkor meg miért ne? (8.625 és 9.575Ft /4GB - Kingmax). :)
2011. jún. 6. 00:23
 10/13 anonim ***** válasza:
kimaradt egy nincs, azaz nincs nagy különbség :D
2011. jún. 6. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!