Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szexeltetek már kövér pasival? Ha igen, milyen volt?
Nem értem hogy nevezhet itt undorítónak bárki egy másik embert, csak mert kövér :S Azért ez elég bunkóság.
Nekem semmi bajom a duci férfiakkal, volt már ilyen párom, nekem sokkal jobban tetszenek a vékonyaknál.
Igen, 110 kg volt. Nagy szerszámmal áldotta meg az ég, de nem tudta ügyesen használni (gondolom, nagyrészt a túlsúly miatt), úgyhogy nem volt jó. Amikor meg utána rámcsöpögött az izzadtsága, attól szó szerint majdnem rosszul lettem. :(
28/N
Igen, 14-es teljes mértékben igazad van!
Az én párom egy macis testalkatú, nagydarab úriember.
Hihetetlenül jószívű, kedves lélek. Ődzintén mondom még 1 ilyen embert nem talnátok a világon.
Megmondom őszinten, hogy amikor összejöttünk, aznap este sírtam az örömtől, hogy az enyém lehet egy ilyen férfi.
Amiben tud segít, mimden dologban. Emlékszem anno, nem mert elhívni randira, 2 éven keresztül csak tetszettem neki és nem merte elmondani. Aztán én hívtam el egy kávéra. Emlékszem szegény, kétségbeesetten, zavarban válaszokta, hogy nem kávézik. :) Momdtam neki, nekem mindegy mit iszol, de itt meg itt találkozzunk délután 5-kor.
Elmondtam neki, hogy kedvelem, meg rendes és megkérdeztem, hogy kedvel -e engem. Annyira aranyos volt. :] Még elnézést kért amiért virágot hozott, csak úgy gondolta ez az illem. Imádtam és imádom a mai napig. :D
Fontosnak tartom megjegyezni, 20 éves a párom és roma származású. - le lehetvszólni, fujjogni, de nem érdekel, én szeretem. Csak gondoltam ezt is megosztom veletek, mert a romákra a magyarság manapság elég rossz szemmel néz...
Baba arcú, és 180 cm körül van. A testsúlya 130-140 kg között mozog. Szeretjük egymást, napi 1x van mindíg, de arra is van példa, hogy napi 5-6 egymás után több felvonásban. Óvatos, mindíg mindent megbeszélénk és mi tényleg nem csak kurunk, baszunk egyet hanem szeretkezünk, szerelemmel.
Ami esetleg még másnak gondot jelenthetne, hogy vanak rajta elvétve striák, de engem nem zavar. Ő szégyenli :( szegény, ezért sosem veszi le a polóját.:(
Rólam annyit, hogy szintén 20 éves vagyok, 176cm magas, kb 65 kg. Nem magamat akarom fényezni, de jól nézek ki, és tényleg olyan vagyok, hogy szinte bárkit megkaphatnák.
De tényleg nekem nem kell, nem kellene soha senki más, hálá adok érte, hogy vele lehetek.
Ilyen emberből nem sok van a világon...
Nagyon szeretem és renélem ökrökre együtt leszünk. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!