Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan, hogy netes társkeresőn ismerkedtetek meg valakivel, és úgy jöttetek össze?
Nos:
2 évvel ezelőtt regisztráltam nyelvtanulás céljából egy külföldi társkeresőre. Másnap rám írt egy kép nélküli szimpatikus pasi. Egyre többet beszéltünk, de mivel 1000 km volt köztünk így nem tudtunk talizni. Rá másfél évre kaptam egy lehetőséget, hogy a szomszéd országban tanulhassak, bevállaltam csak is miatta, bár a nyelvet nem beszéltem és teljesen egyedül voltam a városban. Egy hónap után átutazott hozzám és találkoztunk. Nagyon féltem, de álmomban se gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz vele. Több napot is együtt töltöttünk, nagyon tisztességes volt (nem csókolt meg azonnal ahogy meglátott, és nem fektetett le, mindent ő fizetett, bár én akartam), egyszóval isteni volt vele. Azóta vagyunk egy pár és már többször is találkoztunk, most épp készülök hozzáköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!