Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan videót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan videót, ahol kinyalnak egy nőt menstruálás közben?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 14:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Valóban undorító vagy. De ha ennyire érdekel a dolog, ajánlom neked A pokol anatómiája című filmet. Nyalás lehet nincs benne, de szerintem tetszeni fog...
2012. febr. 4. 15:11
 12/26 Detro ***** válasza:
Jahh! Rocco játszik benne :)
2012. febr. 4. 15:13
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyet sehol! :)

Sőt: még ha találnál is ilyet (amit tényleg erősen kétlek), elég nagy a valószínűsége, hogy nem ténylegesen arról lenne benne szó, amit a topik címében is kérdezel, hanem mindössze ketchuppal / szörppel / színezékkel bekent vaginát nyalna a pasi... :)

A "defloration" videók is így készülnek szinte kivétel nélkül...

23/F

2012. febr. 4. 15:21
 14/26 anonim ***** válasza:

Elég fura vágy, hogy ilyesmit nézz...De nem értelek titeket, előző válaszolókat. (Feltételezem, hogy férfiak vagytok...) Mi ez a hatalmas undor?

Persze, nem kell orálisan örömet nyújtani ezeken a napokon, de óhatatlanul is fogtok találkozni ilyen látvánnyal. Természetes dolog.

2012. febr. 4. 15:47
 15/26 anonim válasza:
vámpír-e vagy ? :D:D
2012. febr. 4. 15:47
 16/26 Kucskár Gyuláné válasza:
temár betegesen sex örült vagy...a sexet élvezni kell,ha valakinek megvan és az idö alatt csinájja,az fehérmájú. én nö vagyok, de egy5.ös taálatért se csinálnám stukázás alatt.fuuuuuuuuuj!
2012. febr. 4. 17:42
 17/26 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, és még soha nem szexeltem, mert nem találtam rá megfelelő férfit.

De ha 1x találok, mindent kifogok vele próbálni.

(17 vagyok)

2012. febr. 5. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
www.vampir/hulyevagyok.com
2012. febr. 6. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáltatsd ki milyen. Nyaljanak ki amikor megvan!
2012. febr. 6. 15:49
 20/26 anonim ***** válasza:
és videózd le, majd oszd meg velünk
2012. febr. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!