Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást szeretek de nem lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást szeretek de nem lehetek vele. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

15 hónapig volt egy párkapcsolatom és most szakítottunk.

Van egy másik fiú akit nagyon megszerettem és vele szeretnék lenni,de a volt barátom nem engedi és azt mondja: 15 hónap után nekem is van beleszólásom.

De szerintem már nincs belszólása h mit csinálok. De ezt nem érti meg.

2009. jún. 1. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Hat egy kicsi beleszolasa sincs. Hogy lehet ilyen b*rom exed???

Amugy hany eves vagy???

2009. jún. 1. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs beleszólása. A Te életed, a Te döntésed, a Te boldogságod.
2009. jún. 1. 09:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondtam neki h már nem tartozok neki magyarázattal.Már semmi közünk egymáshoz..

Csak ő még elvileg "szeret" engem és ezért csinálja.

2009. jún. 1. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:

ha te nemszereted akkor nemkell vele foglalkozni...ennyire jószivű ne legyél...aztán ha majd megtudod h a pityu a szomszédból belédszeretett akkor kikéred a véleményét h kivel jöhet össze?:)

17f

2009. jún. 1. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs köze hozzá,hogy kivel jársz és kivel nem.Teljesen mind1 hogy szeret e vagy sem.Nem vagy a barátnője én nem tartozol neki beszámolóval.Nekem nem rég ért véget egy 4 éves kapcsolatom,azóta van új párom,az baszan be ha beleszólna hogy kivel vagyok!(bocsi)Tedd azt amit szeretnél és ne foglalkozz vele,törődjön a saját dolgával..:)
2009. jún. 1. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatásokat♥ :)
2009. jún. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!