Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi ribanc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi ribanc?

Figyelt kérdés
Amelyk nő jól néz ki az ribanc /viselkedése/ Amelyk meg bűnronda, az meg normális és lehet vele dumálni - tapasztaltam. Persze találkozdtam már utálatos ronda nővel is de... de olyan létezik, hogy Szép, és normális?

2012. febr. 3. 22:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De. Az öltözet sokmindent elérul, mégha ezt nem is akarjuk bevallani. Persze, az utolsó válaszoló nem épp a legjobb módon fejezte ki magát, de ha te sem vagy hülye, akkor megértetted, hogy mire céloz,

Remélem azért te sem tartozol azon emberek közé, akik szerint egy ilyen nő [link] , ugyanolyan erkölcsi normákkal és értékekkel rendelkezik, mint egy ilyen [link]

Nem azt mondom, hogy a ruha teszi az embert, de sok dolgot elárul az illetőről az öltözködése.

2012. febr. 4. 17:26
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

mi bajod má az arányokkal édes?

4-ből 1 nő ribanc

3-ból 2 férfi egoista barom.

vili?

2012. febr. 4. 17:42
 23/29 anonim ***** válasza:
Gondoltam nem kell a szádba rágni. Ha egy szórakozóhelyen vagy, a legelső amin megakad a szemed az olyan lány, akin kevés az anyag, sok bőr látszik ki, és nyilván nem a ruha szabását nézed(legalábbis szerinted), de nagyon sok különbség van egy feszülős kis top és egy egyszerű bő felső közt. A nők így jelzik, hogy épp mennyire lazák, mennyire kaphatóak. Ha te odamész egy eléggé kisminkelt adott esetben miniszoknyás lányhoz, ő egyértelműen azt jelzi neked és minden férfitársadnak, hogy gyertek udvarolni. Vagyis van választék dögivel, persze, hogy elküld. Egyébként én már láttam hóban forró nacit csizmával...de hát olyan is volt a lány, vagy olyannak akart tűnni.
2012. febr. 4. 19:04
 24/29 anonim ***** válasza:
Egyébként egy nő azért néz ki jól az adottságain kívül, mert úgy öltözik vagy festi magát. Ha egy lány aznap épp nem töltött sok időt a fürdőszobában, lehet átugorja a tekinteted.
2012. febr. 4. 19:11
 25/29 A kérdező kommentje:
van benne valami...
2012. febr. 4. 20:47
 26/29 anonim ***** válasza:

"mi bajod má az arányokkal édes?

4-ből 1 nő ribanc

3-ból 2 férfi egoista barom.

vili?"

Most nyitom fel a szemed:) tévedsz! És nem vagyok Vili XD pá nyuszkó!

2012. febr. 4. 21:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem minden szép lány ribanc (abban az értelemben, hogy könnyen kapható), sőt nem is minden szép lány bunkó, viszont minden szép lányt nehéz megdugni, mert sokan pályáznak rá.
2012. febr. 4. 21:22
 28/29 anonim ***** válasza:
2012. febr. 4. 21:55
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

hogy szereted akkor drága, Vilmos?

kérdező: ja azt kifelejtettem, én külön kategória vagyok, a szép és bunkó lány. hallod itt a végén igazad lesz és tényleg nincs szép és normális lány. na de nézzük a jó oldalát, így nem találsz magadnak "eléggé jó" nőt, így nem örökíted tovább a génjeidet. éljen.

2012. febr. 4. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!