Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi sok ribanc?
Mai 14-17 éves csajok kb. 70-80%-a nem más mint egy ribanc, találhatok majd 1 olyan lányt aki nem az? :S
16/F
Persze,engem is megtalált a barátom. :))
Amúgy azért mert azt hiszik,hogy így könnyebb pasit szerezni... pedig nem :D
14,5/L
15:04
szerencsés barátod van!
hát engem is nehezen talált meg a mostani barátom, ő is mondta h hálát ad istennek h rám talált mert már csak ribancok voltak mindenhol az meg neki nemkell....:))
17/L
Köszönöm,aranyos vagy. :))
Remélem hamar találsz valamilyen normális lányt!:-))
Sok sikert!
Azért mert beléjük nevelte a média, hogy szépnek, talpraesettnek kell lenni valamint nagyszájúnak, élelmesnek.
Igenám csak ha egy 14-17 éves lány ilyen akar lenni, akkor ahhoz ribancnak "kell" lennie, mert ennyi eszük van még. Nagynak akarnak tűnni közben meg nem azok.
Régebben még a fiú udvarolt egy lánynak, de ma már pont fordítva van nagyon sok esetben, elcsábítják a fiúkat kihasználva a férfi ösztönöket, hogy legyen barátjuk.
Az a divat illetve a menő ha minél több barátjuk vagy szexpartnerük volt már.
Ezért ilyen elkorcsultak a mai fiatal lányok.
A kérdésedre válaszolva, persze vannak kivételek és én inkább kivételekkel találkozok általában, bár nem mindig, és vannak olyanok is akik értelmesek, rendesek, de ott van bennük a ribanc is és néha bizony előbújik belőlük. Ez majd megváltozik ha idősebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!