Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkat érdeklik manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat érdeklik manapság az értelmes lányok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 20:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Igen, csak sajnos hülyének nézik még az értelmeseket is, amikor pedig rájönnek, hogy nem vagyunk azok, akkor keresnek egyet aki tényleg hülye.

Fogadd el okos lánynak csak hülye pasi juthat, s fordítva.

2012. febr. 3. 21:06
 12/29 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de sem anyám, sem apám nem hülye, mindketten okos emberek, 25 éve házasok.

Unokatesómék orvos házaspár, mindketten nagyon okos emberek.

Szóval ez baromság.

2012. febr. 3. 21:07
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. febr. 3. 21:10
 14/29 anonim ***** válasza:
21:06:(((Remélem ez nem így van:((((Nekem nem kell hülye pasi:((((
2012. febr. 3. 21:11
 15/29 anonim ***** válasza:

Értelmes pasi sem kelendő manapság, tapasztalom.

22/F

2012. febr. 3. 21:19
 16/29 anonim ***** válasza:

12-es

Én mérnök vagyok, tanultam külföldi egyetemen is, mégis csak a buta nők akarnak velem kapcsolatot. Szóval az a hülyeség, hogy ezzel az orvos-orvos dologgal példálózol. Itt nem csak a végzettségről van szó, az értelmesség nem itt kezdődik, a diploma nem arról ad rá garanciát, hogy értelmes vagy, csak hogy elvégezted az egyetemet.

Üdv: Az előtted szóló.

2012. febr. 3. 21:24
 17/29 anonim ***** válasza:

Ezzel egyetértek, csak épp nem volt kedvem kifejteni, hogy tulajdonképpen miért okosak. Azért belátható, hogy aki orvosnak megy és nem csak felveszik, hanem el is végzi, az az esetek zömében egyáltalán nem buta.

Az, hogy te így jártál és csak a buta nők akarnak veled kezdeni nem mindennapi eset, én egyáltalán nem ezt látom a környezetemben. Persze előfordul, hogy nem egyenlő szellemi szinten vannak, de ott sem iszonyú feltűnő a különbség.

2012. febr. 3. 21:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdést azért tettem fel,mert az esetek többségében annak tartanak,mégis valahogy a s*ggfejeket találom meg,akit meg normálisnak tartok vagy nem itt lakik,vagy foglalt stb.. mindegy bennem lehet a hiba.
2012. febr. 3. 21:30
 19/29 anonim ***** válasza:

Ez nem ezen múlik kérdező.

Elsőre azért még senkin nem látszik az értelem. Beszélni kell vele, bele kell látnunk valamennyire.

Amikor csak egyszerűen elkezdünk valakihez vonzódni, akkor még nem feltétlenül ismerjük az értelmi képességeit.

Nekem is van "megszólalásig jól néz ki" kategóriájú ismerősöm :)

2012. febr. 3. 21:32
 20/29 anonim ***** válasza:
Mindenesetre én úgy értelmeztem a kérdést, hogy nem csak rám jár a rúd manapság. Nem az normális párok elleni támadásnak szántam. :) Inkább iróniának.
2012. febr. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!