Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Komolyan ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?

Figyelt kérdés

Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...

Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)

Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...

Köszi a válaszokat :)

2012. febr. 3. 18:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/325 A kérdező kommentje:
azért hogy sovány vagyok? hát igazából csak az osztálytársaim fiúk de azok mindenért kritizálnak
2012. febr. 3. 20:02
 52/325 anonim ***** válasza:
Kocka, de jól fizet. :D
2012. febr. 3. 20:02
 53/325 A kérdező kommentje:
pontosan azért akarom én is :D
2012. febr. 3. 20:03
 54/325 anonim ***** válasza:

"hát igazából csak az osztálytársaim fiúk de azok mindenért kritizálnak"

Elég gyerekesek lehetnek... Mi anno általánosban se piszkáltuk ilyenekért a lányokat:D

2012. febr. 3. 20:04
 55/325 A kérdező kommentje:
azok is. az egész iskola legrosszabb osztálya vagyunk, vagyis csak a fiúk. mindenkit kritizálnak, a kis hetedikeseket bántják (nem úgy konkrétan "csak" lökdösik őket, kiabálnak velük...)
2012. febr. 3. 20:07
 56/325 anonim ***** válasza:
Szóval ők a nagymenők... Várjál, kitalálom. Csőgatyát meg supra cipőt hordanak. Igaz?:D
2012. febr. 3. 20:08
 57/325 A kérdező kommentje:

pontosan. múltkor a csávón 2 számmmal kisebb póló, melegítőgatya betűrve a supra szerű cipőbe (nem tudom mi volt a márka)

...

2012. febr. 3. 20:09
 58/325 anonim ***** válasza:

#9es

Aha, értem. Akkor elég primitív fiú osztálytársaid lehetnek- ahhoz képest, hogy matekosok,- nem akarom őket bántani. Igaz, én zeneművészetis vagyok, és ugyan úgy sok primitív osztály/iskola társam van...

2012. febr. 3. 20:09
 59/325 anonim ***** válasza:
Akkor jól gondoltam. De jó, hogy nálunk középsuliban még nem volt ez a búza divat...:)
2012. febr. 3. 20:10
 60/325 A kérdező kommentje:
ja és alap, hogy a színes alsógatya 5 centit kint van :D irigylelhettek, hogy micsoda alfahímekkel vagyok körülvéve :D
2012. febr. 3. 20:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!