Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Komolyan ennyire nem vonzanak titeket a sovány nők?
Mindenhol(!) azt olvasom, hogy az igazi férfiak a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal, stb stb...
Elég vékony vagyok, vagyis a lábaim szerintem pont jók meg a fenekem is, de a felső testem elég szar (vékony kezek, kis mell stb)
Tényleg ekkora gáz lenne? Kezdem elveszíteni az önbizalmam, pedig eddig tök örültem, hogy nincs rajtam felesleg...
Köszi a válaszokat :)
# 30
Szívemből szóltál:P Ugyanígy gondolom én is. Mondjuk én azt hittem, hogy sokan vannak ezzel így:D Erre azzal szembesültem, hogy mi vagyunk a kisebbség...
#9es
#35! Nem tudom, miért vagyunk kisebbségben ezzel. Az a lényeg, hogy nekünk jó ízlésünk van, és remélem találunk is ilyen lányt a való életben. :(
Többiek!
Én is imádom a matekot! :D
#9es
Az intelligens embereknek nem okoz problémát a matek...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!