Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátom a legjobb barátja farkáról készült képet használja avatar képnek MsNben. Ez normális?
Uramisten!!!
Dehogy normális!
Ki a fene használ még MSN-t???
Aki nincs fent facebookon az nem is létezik.
Szerintem népszámlálni se kéne az olyat.
úgy van,kérdező jól mondod ;)
amugy nem normális dolog
Hogy normális-e? Ez irtó gáz, hallod! Gondolom, az övé meglehetősen kicsike, és nem szívesen mutogatná, ezért inkább "kölcsönkérte" a barátjáét. Eszem megáll, hogy mik vannak. :D
Egy nyilvános lebuktatást és egy kis megalázást ezért mindenképpen megérdemelne szerintem. Nem szép dolog ezzel kapcsolatban hazudni, különösen nem más farkával próbálni lányokat hódítani. Tessék mindenkinek azt használni, ami neki jutott! Ha meg nem elég nagy, akkor tartsa a gatyájában, és ne akarjon f@szos képet feltölteni magáról, mintha akkora alfahím lenne! ;)
Megjegyzem, az a srác, aki a barátja farkáról tart képeket a számítógépén, más szempontból is felettébb gyanús. Az is lehet, hogy emlékbe kapta ezt a fotót a szolgálataiért cserébe... :D
"De te honnan tudod hogy az a barátjáé ? :D"
Ott a pont! :D
Am szerintem se normális,meg a barátja se,hogy engedi neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!