Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást nem irritál már ez az uncsi kulcsos szöveg?
Szerintem egyáltalán nem jó az a f@rok, ami már 50, 100, 150 .... p.ncit megjárt.
nekem ilyen pasi még kalandra se kéne.
mert, ha én jó zár vagyok, nehogy már ilyen retkes kulccsal feszegessenek, ami mindenféle bacis zárakban volt :D
tényleg csak egy nő legyen igényes? ennyire mindegy sok srácnak, milyen a karosszéria, csak lyuk legyen?
csak a lányoknak számít a külső borítás, a kulcs nem elhanyagolható formája?
az igényesség kipusztult az erősebb nemből?
Nem járok olyannal, aki boldogan végigdugja az országot... És akit ez a kulcsos szöveg lázba hoz, az még nem nőtte ki a pubertáskort... Ezek a tapasztalatok.
20L
Azért arra ne gyorsuljatok már fel kedves "rendes férfiak", hogy 31 éves korotokra 2 nővel voltatok...
20 évesen tartok négynél és igyekszem növelni a számot.
Egyébként nem vagyok rosszfiú, mielőtt ezzel jönnétek. :)
Nem is értitek mit is jelent...aztán dobálóztok azzal, h hülyeség.
A pasi a kulcs.
H sok zárat kinyit az azt jelenti, h valamit csak tud, ha megdugta ezt is, még azt is meg az anyósát is meg stb.
Ezzel szemben egy nőnek nem kell magát megerőltetnie, csak szétteszi a lábat es kész.
Nem tudom mit nem értetek..
"A pasi a kulcs.
H sok zárat kinyit az azt jelenti, h valamit csak tud"
na ja, csak az nem mindegy, hogy az a zár kulcsra volt zárva, vagy csak kilincsre :D
"Nem tudom mit nem értetek.."
mindent értünk nem kell félni ;) még téged is
az a pasi tudhat valamit, aki annyi mindenkit megdug... aha. valóban. szépeket mondani (kamuzni, attól függ), elrugaszkodni a szépaszemed- sablonszövegtől és eredetibbet kitalálni.
egy dolgot tud: kreatívnak lenni.
de akkor se gondolom hogy becsülendő hogy minden útjába kerülő XX-kromoszómával rendelkező egyedet megpróbál gerincre vágni.
azt hiszem, normálisabb csajok közt meglenne az ő "hírneve" is. és ha egyszer olyan nőt szeretne aki erkölcsös, nem biztos hogy megkapná. ki a f.ne akar mindig attól rettegni hogy mellette még hány csajt szédít, mikor csalja meg, és 1hét, 1 hónap, vagy 1 év múlva "ajándékozza" meg szifilisszel, aids-szel, kankóval. :D
látszik, hogy hülye vagy!
inkább kell egy alig tapasztalt béna srác, aki az első adandó alkalommal megcsal vagy ott is hagy egy jobb csajért(?), mint egy tapasztalt, magát kiélt srác, aki ha beléd szeret és találkozik egy nyomulós fullos csajjal, csak legyint mert ilyet már 100-at megkapott, de már nem érdekli, mert téged szeret!
nem vagyok hülye. én nem vagyok útszéli, hadd várjam már el a leendőbelimtől is ezt! ne te mondd meg, milyen mérce szerinte éljek :)
nekem a "kiélt" srácok a selejtek.
egy barátnőm mondta hogy volt egy ilyen "fullos", naaagyon tapasztalt sráccal, akit istenítettek a csajok. aztán azt mondta, iszonyatosan sz.r volt vele, hiába volt nagy Az, olyan volt mint egy locsolócső, nem lett rendesen kemény. meg el is kapott tőle vmi fertőzést.
ezért mondom amit mondok. meg lett az eredménye a "kiélésnek".
én szűz voltam és a barátom is, egymásnak elsők voltunk.
nekem sose volt baj hogy nem volt nemtommilyen tapasztalt.
imádom vele a szexet, és az ember 1 partner mellett is belejön, nem kell ehhez 1 városnyi csaj.
tehát, te beszélsz h.lyeségeket.
na menj a retkes kulcsoddal, "éld ki" magad.
én ettől még erkölcsös maradok :-*
ejnye látom valaki elveszítette az önkontrollt, aki nem én vagyok :D
hát, 2 éve boldogok vagyunk a barátommal és nem fog otthagyni más miatt. tudod, nem mindenkinek van szüksége hepatitis C-kre, meg gonnorhoea-ra. :D
talán nekem igen, nekünk nem .:)
és nem nekem retkes a p.nám. tudod, nem vagyok sokat próbált nőcske, akin végigment pár város, és én erre büszke vagyok!
te lehetsz értéktelen, aki nem tud megmaradni 1 csaj mellett sem.
tudod, az ilyen pasikból hiányzik a: kitartás, az önzetlenség, a másikat feltétel nélkül szeretni tudás, a HŰSÉG, a bizalom.
te szeretsz retkes kulcs lenni, engem nem zavar. azt viszont nem értem, miért bánt, ha más nem követi a példádat? :D
tudod, vannak még olyanok, akik a RENDES srácokat szeretik. tudod akiket annyira lenézel, a "tapasztalatlanok". sokkal jószívűbbek és értékesebbek, mint akiknek egy numera kell. elhagy? honnan tudod, ismered? te voltál ott helyettem végig? nem? na akkor, ne pofázz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!