Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon irritál. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon irritál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, akinek valószínűleg bejövök. Jelek: állandóan utánam jön és közbe beszél hozzám olyan dolgokról amik kb nem is érdekelnek, nincs nyugtom a suliba miatta.. mindig utánoz bármit csinálok,eszek iszok vagy bármi. és már annyira idegesítőőő...ma is suli után öltözködök és akkor kérdezte,hogy jössz?jössz?jössz? mentem a barátnőm után és közbe dumált hozzám miközbe én az Anetthoz.átmentem Anett másik oldalára erre átjött mellém. mit tegyek? valaki segítsen nagyon undorodom tőle amúgyis.. hogyan rázzam már le? mondtam már neki egy párszor,hogy "hagyjál már békén" de az sose használt..:@
2012. jan. 26. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Küld el a pi..ába,ha nem használ a szép szó trágárkodj
2012. jan. 26. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Most már tényleg nem kéne visszafognom magam,mert már annyira idegesít,hogy nagyon. Ő hoz engem kínos helyzetbe. Elhiszem,hogy tetszem neki és szeret velem dumálni de ááá hagyjon már...
2012. jan. 26. 14:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Sok barátnőm mondta már,hogy "bejössz neki" meg minden. És akkor mondtam,hogy "márcsak az hiányzana" de most már rájöttem,hogy igazuk volt-.-" egyre jobban érzem már azt.... egyik barátnőm azt mondta,hogy barátkozzak vele..mondom jól vagy?akkor még jobban nyomulna-.-" inkább elküldöm a .... oda.
2012. jan. 26. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondd el neki mégegyszer, szépen nyugodtan az egyészet. Mondd neki, hogy nem akarsz vele semmilyen kapcsolatot. Azt is mondjad, hogy szeretnéd, ha végre már felfogná a dolgot, különben be fogsz durvulni. Ha abból se ért, akkor maradt a trágár (lányhoz nem illő) beszéd. Abból talán ért majd.
2012. jan. 26. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
javítás: ...nyugodtan az egészet...
2012. jan. 26. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi,én is így gondoltam.:) Ha holnap ismét ez lesz és már nagyon idegesíteni fog szólni fogok neki...
2012. jan. 26. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy hasonló osztálytársam. Annyiban hasonlít, hogy nem érti a célzásokat, hogy például, ideje lenne lekopnod. Nos, ő is csak a durvább verziót érti. Úgyhogy, ha (ahogy írtad) holnap is ez lesz, ne kíméld.
2012. jan. 26. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

De miért a javításaimat értékelik az emberek???

Írok "értelmes" megoldást, azt nem értékeli senki, ha pedig elírok valamit és utána kijavítom az meg már kap szavazatot. Mindig ez van, de nem értem miért.

Bocs az offért kérdező...

2012. jan. 26. 16:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Én szavaztam az előző kommentedre is. :O
2012. jan. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!