Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan rajtam kívül, aki jól néz ki, de nem tudja kihasználni?
Figyelt kérdés
Bejövök sok csajnak, de ha ismerkedésre/ beszélgetésre kerül sor, akkor egy nagy sz@r vagyok, ezért nincs senkim. Bnőm már volt, meg szexeltem is, de nem valami jól kinéző, inkább átlagos csajokkal, akik úgy erőszakolták rám magukat. De jó ideje már ilyen sem volt...2012. febr. 2. 20:06
11/44 anonim válasza:
Jajj, ne rinyálj már:D A téma mindig adja magát. Ha más nem, csipkelődj a csajokkal.:)
12/44 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem nagyon adta magát...Többször előfordult, hogy találkoztam egy csajjal és szinte végig kuss volt. Utána persze rögtön el is ment a kedve tőlem a csajnak
2012. febr. 2. 21:04
13/44 anonim válasza:
Ennek az lehet az oka, hogy a külsődet jónak tartod, viszont a belsőddel nem vagy megelégedve. Egyébként mindig lehet témát találni. Ha olyan helyen vagytok, mindig lehet témát találni. A körülöttetek lévő emberekre is tehetsz megjegyzéseket, persze ne olyat, amiből az jön le, hogy egy előítéletes idióta vagy, hanem próbáld poénosan:) Pl. ha látsz egy nőt idióta hajjal, kérdezd meg a csajt, hogy nem akar-e magának olyat vágatni, és nevess. Nehogy azt higgye, hogy komolyan gondolod:D Vagy bármi ilyesmi:)
14/44 anonim válasza:
Egyébként megkérdezhetem, mi a keresztneved kezdőbetűje? Köszi:)
15/44 A kérdező kommentje:
A belsőmmel nagyon nem vagyok megelégedve, az tuti. Próbálkoztam ilyenekkel, amiket írtál, de nagyon lejött róla, hogy erőltetem.
Amúgy miért érdekel a nevem kezdőbetűje?
2012. febr. 2. 21:45
16/44 anonim válasza:
Mert van egy srác, akivel jóban vagyok, hasonló gonddal küzd, még a stílusotok is hasonló, és így akartalak beazonosítani:) De ha nem szeretnéd megmondani, persze megértem.
Akkor rá kell gyúrnod az önbizalmadra. Az nem könnyű... de nem is olyan nehéz:) Te sem vagy kevesebb mint más. Ez a lényeg:)
17/44 A kérdező kommentje:
az nem nem könnyű, hanem esélytelen...
2012. febr. 2. 21:51
19/44 A kérdező kommentje:
Hát ez van...Egyedül maradok :) Cölibátus lesz egész életemben :D (míg bírom)
2012. febr. 2. 21:58
20/44 anonim válasza:
Ne írj már ilyeneket:D Szedd össze magad. Komolyan mondom:D Nem ismerlek, nem tudok több tanácsot adni, de ne hagyd el magad. Az a legrosszabb:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!