Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suli titeket is lelomboz?
Szóval suli után úgy nincs semmihez kedvetek pedig lenne mit csinálni.
18F
Nagyon...és pont ez a baj...na meg h reggel kelek rendbe teszem magam,elmegyek suliba ahol még mindig tanítani akarnak(az nem lényeg h 3-4hónapja lesz*rjuk az egészet,mert 8.osztály:D).2körül hazaérek,megebédelek,és ahelyett hogy pihenjek kicsit,jöhet a házi csicska szerep.Nem az,hogy nem segítek szivesen mikor anyumék nincsenek otthon,csak az kicsit szar,hogy tesóm érettségizik és ha vmit segíteni kell az rögtön rám hárul,mert ő tanul.De persze mikor bulizni kell+vásárolgatni akkor nem kell tanulni.
És mire a házimunkával is végzek teljesen hulla vagyok,elszomorító.:S:S
És ha már a szerelem téma,egy pasi se közeledik felém:( Nyáron meg hát...nem az a típus vagyok,aki meglát egy helyes srácot és odamegy hozzá..meg hát mit mondjak neki "helószia!nagyon tetszel nekem.mit gondolsz rólam?nem akarsz velem járni?"
Na ehhez sok önbizalom kéne:$
Pedig már annyira várom:(:(:(
14/L
Hogy jutott eszedbe ez a kérdés?Am nagyon jó:P
Engem csak a koránkelés. Amúgy meg naptól függ. Van amikor könnyebb, van amikor nehezebb.
Talira meg hancúrozásra bármikor kapható lennék ((:
Bár lehet, hogy azért van ennyi energiám még délutánra is, mert 0.év, és enyhe szó, ha azt mondom, hogy nem kell csinálnunk semmit :DD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!