Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Tényleg inkább egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Tényleg inkább egy átlagosan helyes lánnyal jönnétek inkább össze mint egy nagyon széppel?

Figyelt kérdés
Itt GYK-en sokan írták hogy nekik nem kéne nagyon szép barátnő mert idegesítené őket hogy mindenki bámulja az utcán mikor együtt mennek, és nem akarnának folyton azon idegeskedni hogy mikor csapja le a kezükről egy náluk jobb pasi.
2012. febr. 2. 00:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
nemértelek mit akarsz ezzel mondani , de szerintem jobb is így .
2012. febr. 2. 02:20
 12/32 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy hogyan néz ki a barátnőm, csak szép legyen. :-)

Sosem féltem attól, hogy valaki lecsapja a kezemről. Eddig mindig én kezdeményeztem a szakítást.

2012. febr. 2. 03:30
 13/32 anonim ***** válasza:
igen! a szépség egy bizonyos szint fölött már hátrány. exponenciálisan nő a lányok-nők egója, valamint nem hiányzik, hogy folyton nekem kelljen elhajtanom a többi férfit...
2012. febr. 2. 08:02
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
En olyan lannyal jonnek ossze, aki tetszik nekem, vonzonak talalom, jol erzem magam vele es en is tetszem neki, o is vonzonak talal engem, o is jol erzi magat velem es megertjuk egymast.
2012. febr. 2. 09:50
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal nem jönnék össze, aki elvan szállva magától, és ezért másokra azt mondja, hogy "átlag" mi közben lehet ő sem néz ki jobban... igaz, aggódó kérdező?
2012. febr. 2. 11:11
 16/32 anonim ***** válasza:

"Aztaaaa!!! Na most aztán elgondolkozmo magamon. Tényleg nem minden a külső??:O:O:O ... nemár , és tényleg relativ a szépség ?:O "

Tényleg. Nyilván a kisfiúknál eddig nagy volt a sikered a helyes kis pofid miatt, de egy érett férfi azt is nézi mi van belül;)

Értettem a választ, nyugi:P Csak tudod ez egy nagyon értelmetlen kérdés. Kinek mi az átlagos, kinek mi a szép, kinek mi a nagyon szép... Nem lehet rá egyértelmű választ adni. Főleg, hogy rengeteg minden számít még a külsőn kívül. De mivel ezt tudod te is, így nem értem minek ez a kérdés:D

2012. febr. 2. 13:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Azért Nyilván vannak olyan lányok kikre szinte mindenki azt mondja h szép, de nem hiszem h ezt magyaráznom kéne.Igenis van ilyen.
2012. febr. 2. 14:42
 18/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nincs ilyen. Viszont a szépség kevés...

Vegyünk két lányt. Tegyük fel, hogy mindkettő ugyanolyan belsővel rendelkezik, csak az egyik szebb, mint a másik(tehát jobban tetszik). Akkor egyértelműen azzal fogok összejönni, amelyik jobban bejön:) Így ebben a formában lehet válaszolni a kérdésedre. De ilyen nem létezik.

2012. febr. 2. 14:55
 19/32 anonim ***** válasza:
van olyan aki a nagy többségnek tetszik. meg lehet nézni, hogy mekkora az egójuk és, hogy milyen típusú férfiakkal állnak szóba!
2012. febr. 2. 15:23
 20/32 A kérdező kommentje:
De eleve az is számit hogy milyen lányokra hajtasz rá. Azokra akik nagyon bejönnek és álmaid női...vagy azok akiknek kedves arcuk van, végül is csinosak , de azért eltudnál szebbet is képzelni.
2012. febr. 2. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!