Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Tényleg inkább egy átlagosan helyes lánnyal jönnétek inkább össze mint egy nagyon széppel?
Nekem mindegy, hogy hogyan néz ki a barátnőm, csak szép legyen. :-)
Sosem féltem attól, hogy valaki lecsapja a kezemről. Eddig mindig én kezdeményeztem a szakítást.
"Aztaaaa!!! Na most aztán elgondolkozmo magamon. Tényleg nem minden a külső??:O:O:O ... nemár , és tényleg relativ a szépség ?:O "
Tényleg. Nyilván a kisfiúknál eddig nagy volt a sikered a helyes kis pofid miatt, de egy érett férfi azt is nézi mi van belül;)
Értettem a választ, nyugi:P Csak tudod ez egy nagyon értelmetlen kérdés. Kinek mi az átlagos, kinek mi a szép, kinek mi a nagyon szép... Nem lehet rá egyértelmű választ adni. Főleg, hogy rengeteg minden számít még a külsőn kívül. De mivel ezt tudod te is, így nem értem minek ez a kérdés:D
Nem mondtam, hogy nincs ilyen. Viszont a szépség kevés...
Vegyünk két lányt. Tegyük fel, hogy mindkettő ugyanolyan belsővel rendelkezik, csak az egyik szebb, mint a másik(tehát jobban tetszik). Akkor egyértelműen azzal fogok összejönni, amelyik jobban bejön:) Így ebben a formában lehet válaszolni a kérdésedre. De ilyen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!