Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem meleg vagyok. Help....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem meleg vagyok. Help. Mit tegyek? ://

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. az életemre semmi panaszom nem lehet. mivel megvan mindenem. nem élek szegény családban, és elég jó tanuló vagyok... sokan kedvelnek mert rendes vagyok meg segítek másnak :D nem nagyon sejtik rólam... de sajnos most már gondolom... nem tudom elfogadni, ugyan is nekem ez tényleg nagyon rossz... és semmit nem tehetek ellene... pedig tennék... a lányokat is kedvelem meg minden, csak az a baj, hogy nem vonzódok hozzájuk... és én nem szeretném feladni az életet. hiszen még akár jó jövőm is lehet... vannak terveim is de most ebbe ne mennyünk bele. ezeket csak azért írtam le, hogy ne higgyetek valami hülye gyereknek. szóval várom a tanácsokat. és pls normális válaszokat... azok akik heterók azoknak meg nem kell lefikázni... ugyanis én is normális akarok lenni...
2012. febr. 1. 22:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
19%
Ez a beszéd! Én is korán érő vagyok/voltam, az intelligenciám sokkal fejlettebb volt mint a kortársaimé, de még is jetero vagyok. A női nemnél em létezik jobb dolog a világon!
2012. febr. 1. 22:59
 32/43 A kérdező kommentje:
ezt úgy mondjátok mintha nem tudnám :D
2012. febr. 1. 23:00
 33/43 A kérdező kommentje:
eddig életemben szinte minden összejött amit nagyon akartam... remélem ez is sikerrel végződik :D mindent megteszek és köszönöm az eddigi válaszokat :Đ
2012. febr. 1. 23:02
 34/43 anonim ***** válasza:
23%

Szívesen, csak ne legyél homoszexuális! :)

Holnap menj oda egy lányhoz akit jobban ismersz, és kérd meg, hogy had ölelhesd meg, amit akkor érzel belül, azt sose fogja pótolni egy homi fiú! :)

2012. febr. 1. 23:06
 35/43 tevetke ***** válasza:
53%

Megakadtam ott, hogy azt olvastad, hogy ezt így kell elfogadnod mert nem lehet megváltoztatni... Pontosan ez jön a médiából, hogy ez nem hogy nem normális, hanem ez így a tuti, a divatos. Ha nem ásol mélyebbre nem is fogsz mást olvasni, pontosan ezt akarják elérni, hogy elhidd, hogy nem tudsz rajta változtatni. Ahogy már írta valaki, "minden fejben dől el", ki a franc irányítja tested, az életed, ha nem te?!?!?!

A homoszexualitás sok esetben valamilyen lelki traumára vezethető vissza...

2012. febr. 1. 23:19
 36/43 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tartom "divatosnak" a melegeket... és a médiára enyhén szarok... sőt. ez egész mostani rendszerre.. véleményem szerint úgy rossz ahogy van.:D de ebbe ne menjünk bele
2012. febr. 1. 23:22
 37/43 A kérdező kommentje:
m1 köszönöm a válaszokat :D hali yo8 :D
2012. febr. 1. 23:25
 38/43 anonim ***** válasza:
Milyen irónia,éppen az Emberektől a tábortűzt hallgatom,erre belebotlok ebbe a kérdésbe....
2012. febr. 2. 10:21
 39/43 A kérdező kommentje:
Sry h nem mindenkit pontoztam fel csak telorol vok... Majd ha gépen leszek!
2012. febr. 2. 13:19
 40/43 anonim ***** válasza:
91%

Olyan sokan butaságokat írtatok ide, hogy az már fáj!

De most komolyan...a média melyik részéből jön az, hogy melegnek lenni divatos? Én inkább azt látom, hogy mindenhol a hetero kapcsolatok mennek, nem? De! És ezzel nincs is baj, ugyanis a társadalom nagy többsége heteroszexuális, azaz az ő igényeiket kell kielégíteni. És egyébként is, mi baj van a melegekkel? Tényleg, mondjatok valami releváns indokot.

A kérdezőnek pedig: Valóban, ebben a korban még nagyon nem tudhatod a szexualitásod. Ha meg meleg leszel puff. Fogadd el magad így. Biztos nehéz lesz, de meg kell tenned, vagy boldogtalan életed lesz.

22/f

2012. febr. 3. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!