Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem meleg vagyok. Help. Mit tegyek? ://
Tedd fel magadban a kérdést: "Meleg akarok lenni avagy nem?"
Segítek: "Nem vagyok meleg" -mondod magadban. Nézd, azért létezik ez a két csodálatos emberi nem, hogy kiegészítsék egymást. Sose fog úgy szeretni téged egy fiú, mint egy klassz lány, semmi sem pótolhatja a szeretetüket. Tudatosan verd ki a fejedből ezeket a negatív gondolatokat, lehet, hogy nehéz, de muszály! Ne engedj ennek az érzésnek! :)
2012. febr. 1. 22:41
12/43 A kérdező kommentje:
egyébként korán errő típús vagyok.. a többiek az osztályomból kb 1 évvel le vannak maradva... eléggé éretlenek. ( még nem mutálnak stb...) :D ez tudom, hogy nem fontos. egyébként ha azis vagyok /lennék biztos h sose mutogatnám... mindig is visszahúzódó voltam ... most is :D
ÉS mennyire vonzódtsz(nem tudom hogy kell írni) a fiúkhoz?? Mert ha csak egy kicsit akkor nem vagy meleg,csupán ' kiváncsi',az utóbbi idővel elmúlik.hidd el ha talász egy csajt akit naon megkívánsz(biztos hogy van ilyen)máson nem fog járni az eszed!!
2012. febr. 1. 22:42
14/43 A kérdező kommentje:
nem engedek... de tudod ezt olvastam h lehetetlen... nemlehet és eddig nem is volt ilyen, hogy valaki megtudta változtani azt hogy melyik nemre vonzódik... de bízok benne :)
Lehetsz még bi is, mert nem csak homo, meg hetero létezik. Sok embert ismerek, akik sikeresek, feleségük és gyerekeik vannak, de néha szeretik a pucukát is megcuppogtatni egy kicsit. Még fiatal Vagy, de ha van ilyen beállítottságod és úgy gondolod, hogy nem tudsz ellene tenni, legyél nyitott a lehetőségre és hódolj mind a két nemnek.
2012. febr. 1. 22:44
16/43 A kérdező kommentje:
hát ... nem izgulok fel... ha meglátok pl 1 fiút akk egyáltalán nem... de sajnos akkor se ha 1 szép lányt.. vagy valami
Próbáld ki egy fiúval, aztán meg tudod.
2012. febr. 1. 22:45
na haver! ez az egész CSAK rajtad múlik! minden az agyban dől el! ha a csajok iránt akarsz vonzódni akk utánuk fogsz, de ha buz! akarsz lenni akk szerintem nyird ki magad:/ :D
2012. febr. 1. 22:46
19/43 A kérdező kommentje:
de hát.. rohadtul nemtom mivel régen többször is felállt lányokra.
Az is lehet, hogy túlliheged ezt a dolgot. Ha erőlteted a csajozást, akkor könnyn fordítva alakulhat a dolog egy visszautasítás miatt, de első kapcsolatként egy homoszexuális kapcsolat egy életre meghatározó lehet.
Az, hogy a gondolkodásod korán érő,az nemjelenti azt, hogy a szexualitásod is az.
Szerintem olvass, tájékozódj a témában, és egyenlőre bízd a természetre ezt a dolgot...meg az időre. Az rendszerint előbb-utóbb megoldja a dolgokat.
2012. febr. 1. 22:49
Kapcsolódó kérdések: