Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl azon, hogy egy lánnyal, akit itt ismertem meg, most barátzónázott engem?
Annyi a történet, hogy itt beszéltünk egymással GYK-n, nagyon aranyos és kedves lány, a levelezésünk van kb 20-30 oldal... Kiderül, hogy egyelőre nem áll készen egy barátra, de aztán mégis.. Én is elfelejtettem ezt, hogy nem áll készen, és mikor mondta hogy szerelmes én is hirtelen nagyon az lettem, de előtte is szerettem a lányt...
2 órára rá közölte, hogy MB (maradjunk barátok), akkor feldolgoztam ,de ma megint beszéltünk és megint szarul vagyok....
Mit tehetnék hogy túl tudjak lépni rajta, és ne érezzem magam rosszul?
(Igen lehet mondani egy nyafogó srác vagyok,de ez volt az első komoly kapcsolatom....
azokat keményen el fogom küldeni)
ok rendben.. Kiegészítés, még most is tudnám szeretni, csak annyit kéne mondania hogy járjunk...
Lehet hogy túl hamar adtam oda neki az érzéseim?
igen túl hamar áradtál ki neki!
mindent szépen lassan kell.
De lehet h egyszerűen meggondolta magát egyik napról a másikra....neten hazudhat és mondhat bárki bármit..akármilyen kedvesnek meg őszintének is tűnik cseten vagy akár itt
mert még 14 én 18 vagyok és szerinte még korai lenne barátjának lennie, azért.
Meg is értem, mert hát kincs az olyan lány aki 14 évesen nem qrva, és normális kapcsolatot szeretne...
nyugtatsd meg, hogy csak beszélgetni akarsz vele és nem kell, hogy azt mondja, a barátja vagy, de attól még az leszel.
ha többre vágysz, várj egy kicsit és nem kell mindent azonnal, csak szépen lassan. legyél kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!